XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Guld och vinröd Dekorationer


Kombinationen av vinrött och guld kan vara förvånansvärt mångsidig. Dessa två nyanser verkar förmedla en känsla av överflöd och välbefinnande som är lämplig för många inställningar, från ett sovrum eller vardagsrum, att semestra dekorationer, till ett bröllop färgschema.

Funktioner

Röd som en färg har ett stort antal positiva associationer, och vinröd särskilt antyder lyx. Guld symboliserar rikedom, men också innebär solsken och sommarfält.

överväganden

Vinröd är en dominerande färg. Teaming en djup guld med vinröd kan ge en rik utseende, men det kan vara för dyster för vissa ändamål, medan ljus guld kan vara för skrikig. Istället kan du iväg små dekorativa inslag av djup bourgogne och blek guld mot vit eller elfenben för en look som är lyxigt utan att vara alltför tung.

potential

Vin sammetskudde täcker klippas med guld kan se mycket inbjudande. Bourgogne band kan knytas runt guldfärgade ljus för julpynt. Ruby glasögon med en liten guld dekoration kan göra en slående touch eller prova teaming en vinröd glasskål med gyllene imitation frukt.