XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hawaiian Luau Party Aktiviteter för bebisar och barn


En luau är en rolig och kreativ part idé för barn, särskilt om vädret är tillräckligt bra för att kasta partiet utanför. Luau parterna är inte bara för vuxna. Yngre barn kan njuta av dem också. Kasta en luau fest för barnen som en rolig sommarparty. Har barnen komma klädd för en luau i blommiga skjortor och kjolar, och sedan ge dem leis och blom kronor när de anländer.

Hula Dancing

Hula dans är en rolig och kulturell aktivitet som barnen på ert parti kommer att älska. Den bästa delen om hula dans är att den grundläggande drag är ganska lätt att plocka upp, så det är perfekt för barn i alla åldrar. Anlita en professionell hula dansare för att komma och lära gruppen hur man dansar, lär flyttar dig så att du kan lära dem, eller helt enkelt använda en video som visar dem stegen. Håll dem fokuserade genom att berätta för dem att de kommer att få utföra sina danssteg för sina föräldrar senare. När alla verkar få kläm på det, har alla barnen sätta på hula kjolar och Leis, och utför sin dans när deras föräldrar kommer att plocka upp dem. Även video dansen och skicka det online till föräldrar som inte får se den.

ananas Relay

Ett roligt och aktivt spel för barnen att leka är en ananas relä. Separera barnen i par, och ge varje par en ananas. För yngre barn och småbarn, använda något mindre, såsom en apelsin. Markera en start- och slutpunkt. Barnen måste överföra sin ananas från ena änden av banan till den andra genom att hålla det mellan dem utan att använda händerna. De kan kila ananas mellan sina höfter, magar eller ryggen. Om ananas sjunker, måste de börja om från början.

surfing Poses

Inrätta ett område med en bakgrund som ser ut som en ocean. Placera en surfbräda på en blå presenning, och en kamera framför uppsättningen. Har barnen komma och slå en pose på surfbräda, låtsas de surfar. Spädbarn kan ha bilder tagna med de äldre barnen eller deras föräldrar. Skriv bilderna före utgången av partiet och skicka hem dem för barn och föräldrar att njuta av.

kokos Faces

Inrätta ett hantverk station med fluffigt färg, pärlor, glitter, mjukpapper, konstruktionspapper, lim och plast gräs. Ge varje barn en kokosnöt och har honom dekorera kokos som ett ansikte. Påpeka tre mörka ringar som kan vara ögon och näsa, och lät honom gå därifrån. Resultatet kommer sannolikt att vara lustiga.