XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hem åtgärda larv killer


Larver är ofta besvärande gräsmatta och trädgård skadedjur som kan förstöra ett landskap på kort tid. Livnär sig på buskage och växtblad, kan dessa insekter förökar sig snabbt och riva bladen på ett litet träd med lätthet. Det finns en mängd olika kommersiella skadedjursbekämpning produkter som dödar larver, men dessa poster är kemiskt baserade och kan ofta kostar mer än vad vi är villiga att betala. Huskurer är billigare.

hem åtgärda

Vitlök är en naturligt sura substans som kommer att döda och stöta bort larver. Du kan använda vitlök i en mängd olika sätt. I en sprayflaska, blanda två koppar vatten med två matskedar vitlökspulver. Lägg en tesked diskmedel, vilket kommer att skapa ett vidhäftande element som gör det möjligt för spray för att hålla sig till larver och blad. Spraya på larverna samt omgivande buskage och jord. Om du föredrar att använda vitlöksklyftor, tärningar och strö runt vegetation, som kommer att stöta bort men inte döda larverna om de kommer i direkt kontakt med vitlök. Att använda färsk vitlök mest effektivt, slipa en handfull av kryddnejlika i en damning och lägga till tre koppar vatten i en sprayflaska. Spraya på växtblad och omgivande områden för att döda larver, och upprepa med några veckors mellanrum för att hålla dem borta.

förhindra caterpillars

När du har blivit av larverna, se till att ingen avkastning. Du kan göra en enkel avvisande från naturliga ingredienser. Peppar är en naturlig insektsmedel. Grind och strö varm paprika runt gräsmattan och trädgården, eller blanda två koppar vatten med två matskedar peppar pulver (cayennepeppar, chilipeppar eller peppar peppar). Spraya på växter och omgivande områden för att hålla larver i schack, och upprepa med några veckors mellanrum eller efter en hård regn.