XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hem rättsmedel för rengöring persienner


Persienner är ett bra komplement till hemmet. De ger integritet genom att dölja rummet från utsidan visning och de är bra för att blockera ut ljus. Persienner är vanligen tillverkade av trä eller metall, och består av långa, horisontella lameller med strängar för att dra dem uppåt eller nedåt. Rengöring persienner bör göras regelbundet, tillsammans med annan housecleaning. Huskurer är en kostnadseffektiv och relativt enkelt sätt att rengöra dina persienner.

diskmedel

Ett enkelt och skonsamt sätt att rengöra persienner är med diskmedel. Först bort persienner från fönstret. Fyll sedan ett badkar med cirka fem inches varmt vatten blandat med några sprutar av diskmedel. Placera persienner i vattnet och skrubba ner persiennerna.

Tvättmedel

Tvättmedel även kan användas för att rengöra persienner, liknande diskmedel. Återigen, ta bort mörkarna från fönstret och placera dem i ett badkar med fem inches av varmt vatten, till vilket ca en-hälften av ett lock av tvättmedel har lagts till. Flytande tvättmedel fungerar mycket bättre än pulvertvättmedel. Använd en trasa eller svamp att skrubba persienner.

Flytande tvål

Flytande tvål och en mjuk trasa är ett enkelt sätt att rengöra persienner utan att behöva ta ner dem från fönstret. Fyll en sprayflaska de flesta av vägen fullt med varmt vatten. Tillsätt några pumpar flytande handtvål och skaka. Spraya persienner med blandningen och använda mjuk trasa för att torka varje persienner.