XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hemlagad myggmedel med Listerine


Den kvinnliga mygga är den enda mygga som biter. De lockas till koldioxid, värme, fukt och kroppslukt som avges av människor eller djur. Hon biter eftersom hon behöver blod för att lägga ägg. Myggbett är irriterande och obekväma. De kan också bära sjukdom som West Nile-virus. Det finns många myggmedel på marknaden, men en del människor föredrar att använda en naturlig metod. Myggmedel använder Listerine är en allmänt tippad naturlig och sparsam metod.

Behandla

Placera innehållet i en Listerine flaska till en spay flaska. Spraya själv, dina däck och din trädgård med det. Använda spray inuti en Hytt eller på hundens sängkläder. Myggor bör stöts för ett par dagar. Köp Original Listerine antiseptisk munvatten, den gula, för bästa mygga slåss makt.

Anledning

Listerine innehåller ingredienser tymol, eukalyptol och mentol. Dessa ingredienser är härledda från naturliga växter tros att stöta bort myggor.

Myt

Urban legend webbplats www.snopes.com indikerar att det faktum att Listerine repellerar och dödar, myggor är en urban myt. Medan sprutning Listerine kan ha en kortsiktig effekt, indikerar Snopes det finns bättre produkter, särskilt utformade för mygga kontroll på marknaden.