XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hemlagad pop-up födelsedagskort


Pop-up kort är kul för barn och vuxna i alla åldrar. Hemlagad pop-up kort innebär också en personlig kreativitet och tänkte som gör födelsedagskort ännu mer speciell. Med två pappersark, några bilder eller markörer, lim och sax, är en hemmagjord pop-up kort lätt som helst.

välja Design

Hemlagad pop-up födelsedagskort


Det första steget i att göra din egen pop-up kort är att välja vad du vill kortet att se ut. Något enkelt är alltid bäst att börja. När du har gjort några, mer komplicerade pop-ups är genomförbart. Den viktigaste delen av din design är vilken del av det du vill pop ut när kortet är öppen. Designen ska flöda genom ökning med toppöppning kortet i den nedre halvan av kortet eftersom popup kommer att dyka upp i veck området.

genomförande Design

Hemlagad pop-up födelsedagskort


Vik en 8 1/2 med 11 tums papper i halv. Vid tillämpningen av detta kort, kommer vi att arbeta med ett kort som öppnas från toppen mot öppning från sidan. Rita din design på kortet och vara säker på att veck är inte om konstruktionen slutar, men det behöver bara gå en tum under veck för att arbeta. Rita allt i din design undantag för den del av den design som du vill pop-up. Rita pop-up del av din design på en annan pappersark och klipp out.Photos kan också användas för någon del av detta kort.

Skära ut

Hemlagad pop-up födelsedagskort


När din design dras eller klistras på papperet, ska du vika kortet i mitten så att du kan se var din pop-up bit ska gå. Skär två jämna rader om en tum eller två upp från veck. Linjerna bör vara omkring en tum ifrån varandra och vara parallella. Sedan måste du öppna kortet och skjut det skurna partiet på baksidan av kortet genom att framsidan av kortet. Du kan vika kortet försiktigt. Det ska se ut som en pop-up bas nu.

limma ihop

Hemlagad pop-up födelsedagskort


Nu, allt som återstår är att limma ihop. Du måste ta eller foto pop-out ritning som du klipper ut tidigare och limma den på plats på pop-out bas på kortet. Var noga med att inte använda för mycket lim, eftersom det kan hålla ihop de övre och undre stycken när kortet är stängd. Limma endast i den främre sidan av pop-up-bas och inte ovansidan. Var noga med att inte limma foto för nära botten på, eftersom det kan skapa problem när kortet stängs. När popup-bit limmas, är kortet nästan klar. Du behöver bara att limma en annan vikta 8 1/2 med 11 tums papper på utsidan av kortet som ett sätt att göra kortet mer robust och att täcka upp hålet som skapats av pop-up bas. Helt enkelt avsluta alla slutliga utformningen kanske du vill lägga till ditt kort på framsidan eller insidan och skriv din födelsedag meddelande.