XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hemlagad Rat fällor som fungerar


Konstruera en hemmagjord råttfälla är en enkel samt ekonomisk lösning när det gäller att lösa en råtta angrepp. Husägare behöver inte leda till att köpa dyra fällor eller använda giftiga gift som skulle kunna sätta på familjemedlemmar och husdjur risk. Flera fångstmetoder för råttor är lätt att bygga och kan levereras med vardagliga material som tenderar att ligga runt ett hem. Dessutom fällor tillåter husägare eller en individ för att fånga sedan döda eller fånga och transportera nötkreatur till en lämplig plats.

råttor

Råttor kommer gnaga sig in matlådor och även elektriska ledningar inom ett hem. Detta djur kan hysa sjukdomar såsom eosinofil hjärnhinneinflammation, en sjukdom som infekterar hjärnan. Med de många sjukdomar som en råtta kan bära, skapar djuret ett stort hot mot hälsan för dig liksom till familjemedlemmar, även till din hund eller katt.

box Trap

Börja bilda en lådform med fyra stycken av plywood, sedan bifoga en 1-fot långa trä balk till en 3-fot lång stråle. Fäst bitarna med trälim och spik. Bifoga en annan en-fot lång bit plywood direkt till en annan tre-fot lång stråle. Träet bör utgöra en rektangel låda med en öppen topp och botten. Placera maskor över den öppna toppen och botten eller bifoga plywood. Förslut ena änden av lådan fällor med maskor eller plywood, lämnar bara den ena änden öppen. Mäta öppningen änden av lådan. Skär en bit av plywood som täcker och passar över öppningen. Mode cut plywood bit till toppen av insidan av lådan. Utforma "fallucka" täcker, så att om faller och blockerar vägen ut ur fällan. När du har skapat lådan, lägg jordnötssmör och fiskinälvor som bete. Jordnötssmör har en stark lukt, nästan alla vilda djur. Placera lådan, inom det område där det är mest sannolikt att fånga råttor. Använd en bit PVC-rör för att stötta upp den "lucka". PVC-röret bör vara läge i ena hörnet av den öppning som tillräckligt med utrymme för en råtta att komma in i boxen. Fäst jordnötssmör / fiskinälvor till ena änden av verktyget tråd och ansluta till PVC-rör som håller upp luckan på lådan. Tråden ansluten till betet handlingar som utlösare. När råttan gnager och drar tråden, kommer utsläpp och blockerar vägen fällan dörrar att fly, som innesluter råtta i rutan. Lämna och komma tillbaka nästa dag. Kontrollera din fälla dagligen; se till att fällan har fångat en råtta och inte en annan vilda djur, såsom en ekorre eller jordekorre. Om fällan har en råtta, flytta den åkande till ett annat område snart som möjligt.

soptunna Trap

Soptunnan måste stå minst 4 fot lång och komma med ett lock. Ta av locket och placera soptunnan på ett lättillgängligt läge. Stå en vind-block i ett upprätt läge intill burken. Placera en annan vind blocket inne i soporna i ett horisontellt läge. Vikten av den vind blocket kommer att förhindra en råtta eller råttor från att välta burken och fly. Använd en lång tygstycke 3- fot med 3-fötter stort när det blir öppnandet av burken. Linda en liten sladd runt kanterna på duken. Du vill trasan lös så att den kan ge vika när ett objekt placeras ovanpå mitt trasa. Placera bacon, död fisk, rå kyckling, vattenmelon ändar eller kolhydrater marshmallows som bete, direkt på mitten av duken. Placera en liten bit av bete på till den vertikala insidan bris blocket, utanför burken. I sinom tid kommer råtta klättra på utsidan bris block och på soptunnan. Teoretiskt är en råtta tänkt att komma och se betet på vinden blocket och äta betet, och se eller känna lukten av betet på toppen av burken. Hungrig, kommer råtta klättra upp på tygklädd burk och försöka gå över trasa för att nå välsmakande bete. Men till råttan överraskning duken kommer att ge vika, tappa råtta i soptunnan. Du kan placera papperskorgen lock över toppen och flytta råttan till en gård fält eller skogsbruk bevara.

Var man gör med en råtta

Transportera en råtta till din lokala djurhemmet, där den licensierade statligt anställd kan avgöra det rätta sättet att göra sig av djuret. I de flesta fall kommer staten institutionen utrota råtta. Om du inte vill se råttan utrotade, överföra råtta till en skog eller stort öppet fält långt från civilisationen. Se till att du väljer ett område som är långt borta från alla bostadsområden, så att inte tillåta råtta tillgång till annan egendom.