XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hemlagad Spapartit Inbjudningar


Spa parterna råd gäster en avkopplande upplevelse med vänner. Spa part tema passar parter för både barn och vuxna, med modifieringar för att passa ålder av partiets gäster. Hemlagad spa inbjudningar spara på budgeten och visar mer kreativitet än kommersiellt producerade inbjudningar. Ingjuta spa-känsla i inbjudningarna att locka dina gäster och ange tonen för partiet.

Badsalt

Inkludera en liten burk eller påse badsalt i hemlagad spa parti. Skriv partit specificerar på en bit kartong, och skär dem i kort. Stansa ett hål i varje informationskort, snöre ett band genom hålet och knyta korten till paket av bad salt. Lotion, nagellack, läppstift eller andra skönhetsrelaterade produkter fungerar lika bra för den här hemmagjorda spa partiinbjudan.

Ögonmask

Köp en ögonmask för varje gäst på festen. Varuhus säljer billiga ögonmasker som fungerar bra för inbjudningar utan att kräva en betydande investering. Ögat masker sträcker sig från enkla tyg masker till gel-fyllda, lugnande ögonmasker, så att du kan anpassa inbjudningar att passa din stil. Knyt ett kort med information om party till ögat masker, med en bit av dekorband. Gästerna får en rolig gåva att hålla tillsammans med ditt spa partiinbjudan.

ljus

Köp ett urval av votivljus i avkopplande, spa-inspirerade dofter, som lavendel eller vanilj. Wrap varje ljuslykta ljus i en cirkel av tyll, bundna med ett band. Tulle finns i olika färger, så att du kan välja en färg som passar din partidekor eller koordinater med ljus färg. Skriv ut detaljer spa part på ett litet kort och fästa kortet till bandet. Hand leverera ljus inbjudningar att spara på porto, eller maila dem i ett vadderat kuvert eller liten låda.

spa former

Använd kartong för att skapa inbjudningar i form av spa-objekt. Idéer för former inkluderar en spegel, läppstift, ögonmask, nagellack eller luffa. Skapa en mall för inbjudningar genom att rita eller spåra spa former på en bit kartong och skära runt dem. Spåra mallen på kortet lager för att skapa inbjudningar. Skriv partit specificerar på spa-formade kartong, och spritz varje inbjudan lätt med en lavendel doft.

Rosblad

Rosenblad är en vanlig syn på spa. Skriv ut informationen part på ett enkelt kort gjord av kartong eller annat robust papper. Punch två hål i toppen av kortet, och spets ett band genom hålen och gör en båge med bandet. Lägg ett par rosenblad till varje inbjudan. Använd antingen riktiga rosenblad eller köp artificiell rosenblad för spa inbjudningar. Spritz inbjudningarna med en rosendoftande spray för en extra touch.