XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hemlagad Två ärtor i en fröskida dusch Idéer


När du kastar en dusch för en mor som just har haft tvillingar, en "Två ärtor i en fröskida" tema lämpar sig väl för inbjudningar, dekorationer och mat. Den gröna färgskalan är neutral, vilket gör det lämpligt för barn i alla kön och du kan använda olika tolkningar av temat att göra din händelse.

inbjudan

Att informera gästerna att dusch är för tvillingar, göra dina egna inbjudningar att fastställa "Två ärtor i en pod" tema. Om barnen har redan fötts, använda datorn för att rita en bild av två ärtor i en pod och placera en liten bild av varje barn på en ärta. För en mer taktil inbjudan, skär en ärta pod av grön kraftpapper och skär en skåra där öppningen ska vara. Gör två sammanlänkade ärtor av en ljusare nyans av grönt papper och skriva ut inbjudan text på dem. Skjut ärtor i Pea Pod och plats i ett kuvert.

Festtjänster

När kastar en dusch med en "Två ärtor i en fröskida" tema, kan du använda en bokstavlig representation av ärter för party. Börja med två stora fizzing bad bomber i en ljus nyans av grönt, och göra en pod för att hålla dem med grön filt. Sy sidorna av pod tillsammans så att de bad bomberna kommer att visa genom öppningen. Avsluta tjänst genom att lägga till en gåva tagg i form av ett blad till toppen av kapseln, och placera en fördel vid varje kuvert. För att göra förmån göra dubbel plikt som en plats kort, helt enkelt göra bladet större, skriver gästens namn på framsidan, och stoppa den mellan de två bad bomber så att den står upp.

dekorationer

Den naturliga färgen för dekorationer på en "Två ärtor i en pod" dusch är grön, men du behöver inte känna tvingad att överväldiga rummet i gröna dekorationer. För ett sofistikerat utseende, börja med en vit bas och använda inslag av ljusgrön: trasa blöjor, gröna center och gröna bordsplacering kan etablera temat utan att dominera över. För en färgglad ta på ärt tema, använder söta ärta blommor i center.

Mat

Även om det inte är nödvändigt att använda ärtor i mat för dusch, kan du dra nytta av säsongs färska ärter. För en sommar dusch, släcka skålar av färskt mangetout för gästerna att mumsa på. Under hösten och vintern, kan du enkelt göra en kaka som är dekorerad för att likna två ärtor i en pod. Om du föredrar att göra enskilda desserter, frost muffins med en hög kulle av glasyr och toppa med två gröna cirkulära godis inuti en pod gjord av fondant.