XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hemlagad Windsock med en 2-liters flaska


Man kan återvinna en 2-liters flaska för att göra en färgstark windsock. Detta hantverk är lämplig för människor i en rad olika åldrar och förmågor. Jag f du har konstnärliga förmågor, kan du måla en detaljerad säsongs scen på flaskan. För ett enklare projekt, måla en enkel enfärgad bas, splatter på ett sortiment av färger, måla på streck eller snurra på en frihand design. Om så önskas, lämna flaskan vanligt, särskilt om det är en grön flaska. Denna vindstrut är vattenavstötande, så det kan vara ute i regnet.

Instruktioner

Use a utility knife to cut around the top and bottom of the bottle, leaving a 10-inch-high tube shape. 1 Använd en mattkniv för att skära runt toppen och botten av flaskan och lämnar en rörform 10 tum hög.

Punch two holes directly across from each other 1/2 inch from the top edge. 2 Punch två hål direkt mittemot varandra halv tum från den övre kanten. Dessa kommer att vara hålen för upphängning av vindstrut. Stansa sju jämnt fördelade hål runt botten av flaskan, en tum från den nedre kanten.

Paint the outside of the bottle as desired with craft paint. 3 Paint utsidan av flaskan enligt önskemål med farkosten färg. När det är torrt, spraya med en akryl sealer för att skydda lacken från regn. Låt torka ordentligt.

Cut seven 2-foot lengths of ribbon. 4 Skär till sju 2-meters längder av band. Knyt en knut i slutet av varje band.

Roll the unknotted end of the ribbon tightly and push it through one of the bottom holes, so the knot is on the inside of the bottle. 5 Rulla unknotted änden av bandet tätt och driva igenom en av de nedre hålen, så knuten är på insidan av flaskan. Tillämpa en klick varmt lim mellan knuten och kanten av hålet. Dra bandet så knuten är säker mot insidan av flaskan. Fortsätt att hålla på plats tills limmet svalnar. Skär ned på bandet diagonalt för att förhindra fransning. Upprepa för de återstående band.

Cut an 18-inch length of string. 6 Skär en 18-tums längd av sträng. Sätta en ände genom var och en av de översta hålen. Slips och knut säkert.