XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Högst betyg Frontlastare Tvättmaskiner


Testlaboratoriet som utvärderar och priser produkter för god hushållning Magazine är Good Housekeeping Research Institute (GHRI). I GHRI test av lastar tvättmaskiner, flera kriterier är viktiga. Att vara bland de högst rankade, måste frontlastare tvättmaskiner har överlägsen rengöringsförmåga, vara skonsam mot tyger, och ta bort så många som 20 olika fläckar med ånga och utan ånga. De måste också vara effektiva för vatten och energianvändning. Tillverkaren skall tillhandahålla överlägsen kundservice. Följande tre är Good Housekeeping högsta rekommenderade frontlastare tvättmaskiner och med maj 2010.

Samsung Steam Bricka

Samsung Steam Washer är en frontlastare tvättmaskin som använder lite vatten och fungerar väl samlade. Den rengör kläder, tar bort fläckar väl, är verkligen skonsam på tyger och använder cirka 9 liter vatten minus andra lastar brickor som testades. Denna bricka har ett system som kallas silvervård som gör det möjligt att även sanera kläder som måste tvättas i bara kallt vatten. Tillverkarens kundservice telefonlinje tillgänglig felsökning hjälp snabbt, hjälpsamt och tillmötesgående. En representant var tillgänglig via telefon på mindre än en minut. Model # WF448. Det föreslagna priset är från £ 909 till £ 974.

GE Profile tidigare Bricka

Denna frontlastare tvättmaskin har ett urval av fläckborttagningscykler. Den tvättmaskin och följeslagare torktumlare, om man köper, kan kommunicera elektroniskt. Brickan hade överlägsna rengöringsresultat med hjälp av minimala mängder av vatten för små och stora laster. Bland tre topprankade maskiner testade, här var det minst mild. Brickan har en kamrat piedestal du kan köpa och sockeln har en unik funktion som kallas SmartDispense. Sockeln har inte bara en leverans av tvättmedel och sköljmedel att pågå i flera månader, avstår också uppmätta mängder av var och en på kommando. Utan köp av sockeln, så får man inte SmartDispense. Tillverkarens kundtjänst var inte topprankade. Väntetiden var hela 10 minuter för en representativ att helt enkelt ordna för service reparation. Ingen felsökning erbjöds. Modell # WPDH8900J. Det föreslagna priset är från £ 1214 till £ 1298.

Kenmore Elite HE5t Steam Washer

Med stora övergripande rengöringsresultat, Kenmore Elite Steam gjorde det som en av de tre bästa. Det hade en liten minskning i fläckborttagningsverkan mellan en liten och en stor belastning. Maskinen fungerade väl till att avlägsna svåra fläckar även utan användning av ånga. Dess viktigaste nackdelen var att det brukade de flesta mängden vatten i två god hushållning provbelastningarna. Kenmore Elite bricka har en ren tvättcykeln. Cykeln ger tillräckligt blekmedel för att bevara maskinens fräsch doft och rensa bort lukter. Maskinen är smart också. Om du glömmer och lämna en massa tvätt i trumman när blekmedel läggs, känner brickan närvaro av tvätt och avbryter sin cykel så att din oavsiktlig tvätten inte skadas av blekmedel. När det gäller kundservice telefonsamtal, är den automatiska meny komplicerat. Det finns många alternativ att välja mellan och det är lätt att missa din meny val. Även under Good Housekeeping testet ville kundtjänst att skicka en tekniker i stället för att erbjuda några felsökningsförslag. Model # 4778. Det föreslagna priset är från £ 1040 till £ 1170.