XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur Anslut Fyra Kicker subwoofers till en förstärkare


Installera fyra Kicker subwoofers till en förstärkare kan vara en svår proposition. De flesta förstärkare är utformade för att hålet en eller två subwoofers snarare än fyra. Däremot kan en högre slutet förstärkare driva fyra subwoofers om det har en effekt som är lika med behoven hos de fyra subwoofers, om den är stabil på 2 ohm, och om subwoofers är parallellkopplade. Ledningar parallellt minskar impedansen hos subwoofers, som är mängden motstånd som strömmen flyter till subwoofern ansikten.

Instruktioner

1 Skär fyra 2-fot sektioner av högtalarkabel. Strippa en halv tum av gummifodral från vardera änden av högtalarkabeln. Högtalarkabel innehåller två individuella ledningar inom ett hölje, så separera dessa två ledningar.

2 Wire två subwoofers tillsammans parallellt. Anslut en högtalarkabel till porten på terminalen koppen och till den positiva polen av den första subwoofer. Anslut en annan längd högtalarkabel från den positiva hamnen subwoofer en till den positiva porten på subwoofer två. Anslut den negativa porten på terminalen koppen till den negativa porten på den första subwoofer. Anslut en annan längd högtalarkabeln från den negativa porten på den första subwoofer än den andra subwoofer. Placera subwoofers i öppningen av subwoofer rutan och fäst dem på plats med hjälp av skruvar.

3 Wire de två återstående subwoofers i en separat låda på samma sätt som den första uppsättningen av subwoofers.

4 Skär en del av 2-fot långa högtalarkabel men inte separera trådarna. Anslut terminalen kopp en av baslådor att kanalisera en av förstärkaren. Var noga med att bara ansluta en av kablarna till positiva terminaler och den andra kabeln till endast negativa terminaler.

5 Upprepa föregående steg för att fästa den andra subwoofer rutan för att kanalisera två av förstärkaren.