XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att avvärja Crows & Rabbits


Kaniner och kråkor i trädgården och på jordbrukarens odlingsmark göra för några söta barns berättelser, men i verkliga livet, kan de vara en trädgårdsmästare mardröm. Kontroll är utmanande eftersom dessa djur är extremt mobil och verkar föröka mitt framför ögonen. Kråkor och kaniner se din trädgård som en härlig smörgåsbord, äta många grönsaker och vårblommor. Kaniner kommer också tugga barken knoppar och stjälkar av vedartade växter. Du kan slå tillbaka, men med rätt kombination av habitat ändringar, avskräckande växter, insektsmedel och fäktning.

Instruktioner

1 Fence din gård och trädgård för kaniner och plats nettning med hål diameter 1/4-tums ner för kråkor. Stängslet måste ha en liten mask, såsom hönsnät, att kaninerna inte kan tränga igenom.

2 Spray blad av önskvärda växter med insektsmedel som innehåller sådana viktiga ingredienser som tiram, metylantranilat eller polybuten. Kaniner brukar hålla sig borta från dessa avskräckningsmedel på grund av dålig lukt och irritation i näsan, men om ämnena intas, kan de orsaka smärta och sjukdom. Organiska repellent alternativ inkluderar svartpeppar, torkat blod, används kattsand och benmjöl, som även kan appliceras direkt på kaninens favoriträtter.

3 omringa basen av träd och linda buskar på vintern med polypropenplast att förhindra kaniner från att gnaga barken. Du kan också spraya barken med repellent.

4 Ta bort överflödigt vegetation runt diken och tunga pensel områden, tunna träd och grenar för att eliminera boplatser, och städa upp skräp eller lågt liggande grenar under buskar som kan användas för locket. Förslut områden under steg, däck, verandor och förvaringsutrymmen, som också kan ge omslag.

5 Placera växtarter är kända för att avskräcka kaniner, inklusive annueller såsom Impatiens, förgätmigej nots och ringblommor; perenner som rölleka, fingerborgsblomma och engelska murgröna; och buskar och örter, såsom fjärilsbuske, enbär och lila.

6 Använd skrämmande enheter som bandinspelade skrikande samtal för kråkor, gasdrivna exploders, batteridrivna larm, pyroteknik, ljus på natten, ljusa föremål, klaffen enheter och olika andra noisemakers.

7 Vispa på tenn skivor eller fat med klubbarna för att hjälpa skrämma bort kråkor. Spraya fåglarna när de landar med vatten från en slang eller sprinkler monterade i hönshuset träden.