XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dekorera än ett kylskåp


Utrymmet över ditt kylskåp är ofta en död zon, fylld med otillgängliga skåp och damm. Man kan dra fördel av detta lilla utrymme genom att lägga till några dekorationer för att öka rummet utan att lägga till trassel. Blanda snygga objekt med placeringen av ofta används kök redskap för att göra det mesta av din över kyl område. Använd ditt kök tema som en guide och ha roligt med detta förbidesignelement.

Instruktioner

En butik används sällan apparater eller pappersarbete, som instruktionsböcker för alla dina apparater i skåpen ovanför kylen, om sådan finns. Dessa skåp är svårt att komma in, så blockerar dem i en tillfällig väg är acceptabelt om du inte använder objekten i dem ofta.

2 Torka av toppen av kylskåpet för att ta bort damm och skräp.

3 Lägg ut en up-ljus eller underskåp ljus på kylskåpet toppen för att lägga ljusstyrka till ett mörkt hörn. Tap-stil eller batteridriven belysning kan användas om du inte har ett eluttag i närheten.

4 Tänk på inredningen i resten av ditt kök och äta utrymme. Samordna din toppen av kylskåpet dekoration med resten av utrymmet i färg och stil.

5 Placera en kruka Pothos eller murgröna växt på ena änden av ditt kylskåp topp. Använd en långpannan under anläggning för röran fria vattning. Tillåt vinstockar att drapera över sidokanten av kylskåpet eller guide över displayen.

6 Rada upp tre eller fyra färgstarka eller ofta använda kokböcker mot krukan eller enkla bokstöd. Detta gör att utrymmet fungerar samtidigt som du kan njuta av färgstarka bokband och omslag.

7 Lägg till ett dekorativt element som hänför sig till resten av kökdekor Till exempel, om ditt kök sker i en tupp motiv, placera en stor tupp staty vid den andra änden av kylskåpet topp mot kokböcker.