XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dekorera en romantisk hotellrum


Varje par behöver tid ensamma tillsammans. Dagliga livet med alla dess upp- och nedgångar kan vara stressigt på ett förhållande. Kasta i barn och arbeta stress för en störande recept som påverkar även de mest älskande par. Revitalise kär i en romantisk hotellrum flyktbilen. Dekorera den romantiska hotellrum med särskilda handen som sätter stämningen och hjälpa anslut dig med den man älskar.

Instruktioner

Arrive at the hotel alone at least a couple of hours before your spouse. 1 anländer till hotellet ensam åtminstone ett par timmar innan din make. Kontrollera att rummet har alla de grundläggande behoven som tvål, toalettpapper och handdukar lagras väl. Att behöva ta fram maid för toalettpapper i mitten av en romantisk kväll kommer att dämpa stämningen. Lägg ut alla objekt för att dekorera på skrivbordet eller ett bord. På så sätt är de i sikte som du dekorera och ingenting kommer att glömmas.

Place several arrangements of roses into the vases and set the vases about the room in the desired areas. 2 Placera flera arrangemang av rosor i vaser och ange vaser om rummet i de önskade områdena. En enda ros i en knopp vas kommer också ser bra ut. Därefter placera speglar runt i rummet. Ställ en romantisk ljus på var och en, men inte tända dem ännu. Om så önskas, placera några av de vaser av rosor på eller framför speglar en vacker effekt.

Create a romantic table setting. 3 Skapa en romantisk dukning. De flesta hotellrum har ett litet matbord. Om rummet inte har ett bord, sprida en sidenscarf eller en stor spetsduk på en byrå. Lägg till en hjärtformad korg eller liten bricka av choklad täckta jordgubbar och en ishink med en flaska kylt vin. Scatter några choklad godis kyssar över hela ytan av bordet bland de andra punkterna. Små fina fat och två vinglas slutföra denna tabell för romantik.

Scatter rose petals and paper heart cutouts along the floor, on the bed and in the bathroom around the tub. 4 Scatter rosenblad och papper hjärtautklipp längs golvet, på sängen och i badrummet runt badkaret. Om så önskas, till doftljus till badrummet scenen också.

Transform a corner of the room into a mini massage area. 5 Trans ett hörn av rummet till en mini massage område. Detta är särskilt trevligt i framför en öppen spis, om rummet har ett. Placera överdimensionerade kuddar på golvet för komfort. Ordna några flaskor av massage krämer och oljor i närheten. Scatter området med fler rosenblad.

Drape silk scarves over the lamps to complete the romantic hotel room with a soft glow of light. 6 Drape siden sjalar över lamporna för att slutföra den romantiska hotellrum med ett mjukt sken av ljus.