XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dekorera ett fönster med gardiner och Timber Blinds


Hela utseendet och känslan av ett rum kan förändras dramatiskt med tillägg av en fasad. Gardiner och persienner kan bidra till att ge ett rum en "levde i" känsla samt ge avskildhet, filter ljus eller blockera ut ljuset helt. Många människor väljer att använda gardiner och persienner som separata fönster behandlingar av rädsla för överväldigande rummet. Men när man är försiktig, är det möjligt att ett snyggt klä ett fönster som använder båda. Timmer persienner gör ett fantastiskt val för att para ihop med gardiner.

Instruktioner

1 Mät fönstret du planerar att dekorera. Mäta bredden av fönstret för både en insida fäste och en utanför mount. Ta del av mätningarna längd för båda typerna av fästen samt. Skriv ner den här informationen.

2 Var uppmärksam på formen och komponenter i fönstret. Observera dess klädsel formar och ramar. Bestäm om du vill visa dem eller täcka dem helt. Författare Mark Montano och Carly Sommerstein uppger att det är viktigt att tänka på ett fönster behandling gestalt, hur gardiner, persienner och fönster under ser, och dess funktion, hur behandlingen kommer att hjälpa fönstret för att göra sitt jobb.

3 Bestäm stil med timmer persienner som du vill använda för att dekorera ditt fönster. Timmer persienner finns i en rad olika stilar, inklusive timmer venetianska och trävaror lamellgardiner. Dessa trä persienner kan skapa omedelbar värme i ett rum på grund av att deras naturliga utseende, och deras utmärkta isolerande egenskaper gör dem energieffektiva också. Använd dem för att blockera överdriven värme under sommaren, liksom blockera ut extrem kyla under vintern.

4 Välj design, färg och tyg till gardiner du koppla ihop med timmer persienner för att slutföra din fönster behandling. Oavsett om du planerar att köpa gardiner eller göra dem hemma, leta efter idéer runt omkring dig. Inredningsarkitekt Heather Luke föreslår du använder naturen som inspirationskälla. När du gjort ditt val, väljer material av högsta kvalitet som du har råd.

5 Välj en gardinstång som kommer att arbeta med din behandling. Bestäm om du vill ha en dekorativ stång som är en del av hela konstruktionen eller en stav eller stolpe som helt enkelt har ett funktionellt syfte. Enligt Montano och Sommer kan dekorativa stavar vara gjord av metall, trä eller plast, har samordnande fästen, omtag och ringar, och finns i stilar som sträcker sig från historiska till moderna. Stavar eller stolpar som vanligtvis är dolda är platta stavar, skärp stavar och dragstänger.

6 Montera timmer persienner och gardiner i fönstret. Följ instruktionerna som följer med persienner, gardiner och monteringsverktyg. Använd en inre fäste för virkes persienner och en utanför fäste för gardiner som du har valt att uppnå det utseende du vill.