XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dekorera ett sovrum med panelväggar


Väggpaneler är fördelaktigt eftersom det isolerar och soundproofs rummet, arbetar med många inredning stilar och är enkel att installera. Dekorera med denna väggbeklädnad är inte svårt om du äger ditt hem, eftersom du kan måla eller färga paneler för att ändra utseendet när du tröttnar på det. Hyra lägenheten eller hem där ägaren inte vill att du ska störa paneler kan vara lite av en utmaning. Det är möjligt att förändra rummet om du tänker på det som en helhet och omge det med stil.

Instruktioner

1 Använd dina fönster på bästa sätt i ett sovrum med mörka träpaneler. Häng persienner eller rena gardiner som gör den mest naturliga ljuset in i rummet. Ofta är dessa sovrum tenderar att vara mörk och deprimerande om du tillåter solljus in i utrymmet.

2 Matcha inredningen i rummet till färgen på dina sängkläder. Eftersom många husägare inte vill täcka den naturliga utseendet på paneler, ändra färg på väggarna är ofta inte ett alternativ. Därför, bästa användning av färg kommer från sängkläder, gardiner och stoppning i rummet. Använd kuddar, mattor, tavelramar och lampskärmar som återspeglar den viktigaste färgen i sängkläder eller en av accentfärger.

3 Häng stor duk konst eller utskrifter på väggen om du vill dölja utseendet på paneler. Ögat kommer att dras till konstverket, inte väggbeklädnad.

4 Installera en gardinstång som sträcker sig över bredden av rummet och lägga till rena gardiner eller andra typer av enfärgade gardiner till stången. Denna metod täcker effektivt paneler och tillför färg och struktur till rummet.

5 färg eller bets i paneler för att ge rummet en helt ny look om du är husägare.

6 Välj en brännpunkt i rummet och markera den med särskild belysning. Till exempel kan en dekorativ sänggavel eller en utarbetad målning stå i fokus med spår belysning eller en spotlight. Detta drar ögat till fokalpunkten och minimerar återstoden av sovrummet.

7 Använd flytande stärkelse för att placera tyget på ditt sovrum väggar istället för tapeter. Detta ger det utseendet på tapeten. Du kan enkelt dra bort det och tvätta tyget när det är dags att flytta.