XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dekorera ett sovrum med Red & White


Rött är en djärv färg som ofta förknippas med passion, fara, blod, eld och andra starka krafter eller känslor. Dekorera ditt sovrum med rött och vitt att åberopa spänning, eller på grund av färgkombination lugnar dig. Rött är en stark utsmyckning färg, även om dess effekter beror på den exakta nyans du använder och betyder rött har för dig. Röd och vit inredning kan fungera för samtida eller traditionella rum, beroende på färgnyanser du använder och hur du använder dem.

Instruktioner

1 Måla väggarna med röd färg, vit färg eller en kombination. För mycket rött kan vara överväldigande och göra det svårt att sova, särskilt om du använder en djärv och klarröd. Dämpade röda som rödbrunt eller ljusa nyanser kanske inte alltför överväldigande. Om du vill använda en fet röd, överväga att måla en vägg röd som en accent väggen och de andra tre vita. Eller måla väggarna vita och trim rött för en annan strategi. Lägga ett mönster, såsom en röd ram, röda och vita ränder eller en röd blommönster, är ett annat sätt att inkludera röd färg utan bad dina väggar i färgen.

2 Välj möbler som kompletterar din röda och vita färgschema. Vita möbler passar in, liksom någon metall, svart eller mest trämöbler. Mörkt eller ljust trä kan accentuera en modern röd och vit sovrum. Inkludera en röd nattduksbordet eller byrå om du går till en vit sovrum med röda accenter.

3 Använd röd eller vita sängkläder, beroende på färgen på dina väggar och andra element i rummet. Till exempel, om du har röda väggar eller placera din säng mot en röd accent vägg, röd ströbäddar som skulle vara alltför mycket. Vita sängkläder kommer att arbeta med röda eller vita väggar. Röd sängkläder skulle se bättre mot ett vitt rum, snarare än en röd rum. Röd-vita sängkläder skulle kunna fungera i alla scenarier.

4 Inkludera gardiner och en matta för att dra färgerna tillsammans. Till exempel skulle röda gardiner arbeta med vita väggar och vita gardiner skulle fungera oavsett vilken färg väggarna. Välj gardiner eller en matta med ett mönster om du vill lägga till ränta. Till exempel kan en vit matta med röda geometriska mönster knyta rummet tillsammans om du måla väggarna röda.

5 Hang konstverk, speglar, en klocka eller bilder på väggarna. Till exempel, om dina väggar är vita, kan en stor svart och vitt tryck hänga ovanför sängen i en röd ram. Svarta ramar skulle även arbeta med röd-vit färgskala. Häng en röd-inramad spegel ovanför byrå och en röd väggklocka över från sängen för att klä upp vita väggar. Om dina väggar är röda, använd vita eller svarta ramar.

6 Knyt hela rummet tillsammans genom att placera dekorativa tillbehör hela. Till exempel, om rummet är mestadels vit med slag av rött, en vit ros i en röd vas på nattduksbordet. Placera en röd kasta och röda kuddar på en helt vit säng eller en röd stol i hörnet. Använd röda eller vita ljus, eller en kombination av båda.