XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dölja Carpet Sömmar


Matta fastställs i remsor över golvet, och om man är försiktig, kan sömmarna i mattan vara uppenbart. Även om det sannolikt inte kommer att finnas många matt sömmarna synliga i ett rum, är det viktigt att planera hur man döljer dem när de inträffar. När dölja mattan sömmar, välja tekniker som speglar ditt hem och dina inrednings val. Det finns metoder som du kan använda före och efter läggning din matta att dölja sömmarna.

Instruktioner

1 Installera mattan med hjälp av så få remsor som möjligt. Tala med mattan lagret, om du hyrt en, om ett absolut minimum antal remsor som är nödvändiga. Detta kommer också att spara pengar på hur mycket matta du behöver.

2 Placera sömmarna under naturlig belysning källa, som ett takfönster eller ett fönster. Sömmarna är mindre synliga när de hänförs till en stark naturlig ljuskälla.

3 Placera sömmarna bort från huvudtrafikområden. De viktigaste trafikområden är vanligtvis öppna områden i ett rum, där ögat faller naturligt. I stället, placera sömmarna undersidan möbler eller nära kanterna av rummet. Huvud trafikområde bör ha en bred swath av fullständig mattan, om det alls är möjligt.

4 Rulla sömmen med en brödkavel. En kavel arbetar för att släta till sömmen och att blanda fibrerna. En professionell matta skikt använder en matta rulle eller en matta traktor för detta ändamål. Du kan köpa dessa enheter en järnaffär, men en kavel utför ett liknande syfte.