XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dölja en falsk tårta med blommor för bröllop


Bröllopstårta är mönsterexempel av en bröllopsfest. Om ett par är att ha en utarbetad dröm bröllop, är en fantastisk bröllopstårta ideal. Ett alternativ för att ha en vacker bröllopstårta som en dekoration är att ha en falsk kaka eller en delvis falsk kaka. En delvis falska kakan skulle ha det undre skiktet som det verkliga bröllopstårta och resten av skikten som den falska kakan. Dölja en falsk tårta med blommor som också dubbelt som dekoration.

Instruktioner

Sprinkle rose petals on the fake wedding cake. 1 Strö rosenblad på falska bröllopstårta. Detta fungerar bra för ett skikt eller flera skikt. Använda riktiga rosenblad, rött eller rosa, och strö dem runt utsidan av lagren.

Disguise the fake cake with full rose heads. 2 Disguise falska kakan med Fullständig Rose huvuden. Färgerna av rosor du använder beror på färgerna i bröllopet och färgen på glasyren. Populära alternativ inkluderar gul eller röd ros huvuden. Applicera fyra eller fem på varje nivå av kakan. Detta är bäst för en falsk tårta med två eller flera skikt.

Fill up the area underneath each tier with flowers. 3 Fyll upp området under varje rad med blommor. Detta tar fokus från den falska kakan och på blommorna. För en vit tårta, stick med blommor som är lätta och som rosor eller liljor i vitt eller ljusgult.

Apply white and pink flowers in a large bunch on the top of the cake. 4 Applicera vita och rosa blommor i en stor grupp på toppen av kakan. Om det är en en-Layer Cake, placera den i mitten av kakan. Skapa ett blomsterarrangemang av vita och rosa rosor. Ersätta färgerna på blommorna om de inte fungerar med bröllop färger.