XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dölja en gasolflaskan i min trädgård


Propan tankar, nödvändigt ont om någon del av hemmet kan köras på gas, är fula tillägg i landskapet. Ögat dras till tanken i stället för andra mer attraktiva aspekter av gården. Villaägare har en mängd olika alternativ i dölja tanken. Vid köp av en underjordisk tank och med gasbolaget installera det är en. Det endast blir en kupol stickning 2 till 3 inches ur marken. Annars kommer en lite kreativ landskaps dölja tanken och skapa en provområde.

Instruktioner

1 Mät utanför området runt gasolflaskan. Låt ett utrymme på 5 fot mellan tanken och trädgårdsanläggningen. Detta ger dig en uppfattning om hur många växter eller stängsel du behöver för att täcka området och ge utrymme för underhåll.

2 Installera en berså eller spaljé runt gasolflaskan och odla växter som vinstockar. Överväg att använda vintergröna, blommande växter såsom manda, jasmin, bougainvillea eller trumpet vinstockar. Anläggningarna har en tät, snabb växtsätt och kommer att dölja tanken i en relativt kort tid.

3 Plantera en säkring av vintergröna buskar runt tanken som kommer att växa lång nog att dölja det. Överväg att använda täta och snabbt växande växter såsom hibiskus, Ligustrum (liguster), arekanötter palm eller tuja. Utrymme växterna med avseende på deras mogna uppslag.

4 Installera en liten trästaket runt gasolflaskan och måla den för att komplettera huset och landskapet. Byggvaruhus bära förkonstruerad staketsektioner som bara kräver installation i marken. Låt staket nakna eller installera små plantor strax utanför staketet för att ytterligare framhäva området.

5 Satsa olika storlek och form containrar och växter runt tanken, att skapa en behållare trädgård. Använd behållare som böjer in i området och ger extra överklagande. Utnyttja växter av olika höjder, växtsätt och färger och med olika former och blad texturer.