XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dölja en luftkonditioneringens kondensor


En luftkonditioneringens kondensor är en viktig del av en centralvärme och luftkonditioneringssystem som tar upp plats i en gård. Dessa stora, metallföremål kan vara en skamfläck på en annars pittoreska landskap. Gömmer kondensorn är en lösning på detta problem, när ni döljer det på ett sätt som smälter in i landskapet.

Instruktioner

1 Placera ett lock över enheten för att dölja det, vilket är en billig lösning. Ta bort locket under de varmare månaderna när luftkonditioneringen är i bruk.

2 Installera ett staket gjort av en trädgård spaljé runt enheten. Använd spaljé som en plats att plantera hängande vinstockar som trumpet vinstockar eller murgröna, som så småningom kommer att växa för att täcka området. Det är också möjligt att odla tomater, pole bönor, ärtor och vissa typer av meloner från spaljéer.

3 Plantera en rad av mogna buskar eller växter i ett mönster som döljer kondensorn. Om mogna växter är inte tillgängliga, lämna tillräckligt utrymme mellan buskar för dem att växa till sin fulla storlek. Vintergröna buskar som enbär eller buxbom ger året full täckning, medan lila buskar, forsythia och steg av Sharon ger höjd och åtminstone någon form av täckning vid alla tider på året. Höga prydnadsgräs ger också en anläggning alternativ.

4 Skapa en barriär runt kondensorn med hjälp av ett lager av höga stenblock och klippor. Lägg till växter och blommor framför klippor för färg. Placera en bänk, birdbath, yard konst eller någon annan funktion som lägger till utseendet.

5 Bygg ett inhägnat område med tillägg av väggar som sträcker sig från sidan av huset. Utforma väggarna för att smälta in med ditt hem, med hjälp av samma typer sidospår och färger.