XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dölja ofullständig vägg med färg


Det finns en gräns för hur mycket man kan göra för gipsväggar som är ojämn och vågig eller gips som var dåligt installerade. Om situationen är illa nog, som en sista utväg kan du behöva slita ut gips och ersätta det med gipsskivor eller retape och avsluta befintliga gipsskivor. Bland mindre drastiska lösningar täcker väggen i en låg glans färg som har sand eller annat textur material, som kan skymma en del av åsarna och nedgångar i väggen. Dock måste väggytan vara fast och obruten innan du börjar.

Instruktioner

1 Ta bort möbler från rummet. Täcka golvet med presenningar. Ta bort alla eluttag och byta plattor, och avlägsna andra hinder.

2 Skrapa väggen med en färgskrapa, ta bort alla flagnande färg och lös puts. Om väggarna är fet, använd en tri-natriumfosfat renare att tvätta väggarna med. Låt tvättade väggar torka mellan 24 timmar och 48 timmar före målning.

3 Tryck patchning gips i några sprickor eller hål i väggen, med hjälp av en gipskniv för att få hål och sprickor fyllda och smidig.

4 Låt gips torka över natten. Sand det smidigt för hand med en bit fint slippapper. Torka av slipdamm med en trasa

5 Applicera maskeringstejp för att fönster och dörrklädseln, BMC och taklister och andra objekt på väggen som du inte vill målade. Tryck på kanterna på bandet ner ordentligt för att förhindra färg från att sippra under.

6 Spread primer över hela väggen i ett tunt, jämnt skikt. Använda en pensel runt kanterna av rummet och en rulle för stora vidder av väggen. Låt grundfärgen torka över natten.

7 Rulla på texturerad färg, med hjälp av en roller och pan, med början i en övre hörnet av väggen och arbeta dig ut och ner. Rulla på som du skulle standardfärg, i överlappande vertikala kurser. Använd en pensel för att få områdena runt hörnen, golv och tak där valsen inte kan nå lätt. Måla hela väggen.

8 Låt färgen torka över natten. Applicera ett andra skikt på samma sätt som det första skiktet. Låt det torka i 24 timmar innan du flyttar möbler igen.