XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att dra en motorcykel bakom vändskivan


Vändskive trailers förankra direkt till bädden av en lastbil. De flesta vändskive trailers är större än andra campingvagnar och kan ge liknande boende till en RV. Körning med vändskiva släpvagn kan du resa med din egen bil, men i vissa fall kan du också dra ytterligare utrustning såsom en motorcykel. Bogsering en motorcykel bakom en vändskiva släpvagn beror på kapaciteten hos din utrustning och delstatliga lagar.

Instruktioner

1 Kontrollera avsnittet fordonsspecifikationer av fordonets bruksanvisning att hitta den maximala dragkapacitet. Lägg upp vikten av det femte hjulet släpvagn, motorcykel bogsering släpvagn och motorcyklar för att säkerställa din bil kan hantera vikten. Kontrollera vikten av dragkroken som är ansluten till det femte hjulet för att säkerställa att den är i stånd att bogsera motorcykeln. Du kan få reda på vikten av varje objekt i bruksanvisningen.

2 Läs statliga lagar i samband med bogsering flera fordon för alla stater där du kommer att köra. Staterna har olika lagar angående dubbel bogsering. Vissa stater tillåter inte det, medan andra har längdbegränsningar. Ytterligare licenser kan krävas för att lagligt dubbel fiberkabel.

3 Inspektera dragkrok på femte hjulet för eventuella skador, inklusive sprickor. Rulla motorcykeln trailer upp till dragkroken och anslut den ordentligt. Fäst elektriska anslutningar för att driva motorcykeln trailer paus Lampor och blinkers.

4 Rulla motorcykeln upp lastrampen av släpfordonet. Centrera motorcykeln på trailern så mycket som möjligt. Använd spärr stropparna för att säkra motorcykeln på släpet. Kontrollera anslutningarna spärr och dragkrok innan avgår.