XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att hänga en balkonglåda


Är dina fönster vanligt från utsidan? Montering balkonglådor fulla av blommande blommor kan tillägga att färgklick ditt hus behöver. Blomlådor kan också ta in fjärilar och fåglar att besöka din miniatyr blomma säng. Hängande fönsterlåda är ganska lätt och kräver några verktyg och en timme av din tid.

Instruktioner

Hängande fönsterlåda

1 Markera monteringsplatsen. Följ fönsterkarmen ned och markera en tum under fönsterbrädan. Markera detta område på båda sidor av fönstret för att markera början av konsolen. Om dina fönster svänga ut, se till att mäta ned 6 inches i stället för en.

2 Installera den första konsolen. Rada upp toppen av fästet med blyertsmarkering en tum under fönsterbrädan. Markera konsol vid nästan botten av den första delen av sidospår. Använd försänkare för att sätta ett hål genom fästet och sidospår på märket. Sätt en 3-tums trädäck skruv genom hålet, fästa fästet till huset. Använd en borr som kommer att fästa till skruven.

3 Håll en nivå mot sidan av fästet för att se till att det är helt vertikal. Installera den andra skruven med hjälp av samma metod som den första skruven. Placera denna skruv precis ovanför den horisontella hyllan som kommer att hålla lådan.

4 Installera andra konsolen följa samma steg, men under den andra sidan av fönsterkarmen. Håll en nivå över de två konsoler för att se till att de är ännu.

5 Placera den tomma rutan ovanpå konsolerna med den vinklade sidan vänd utåt. Centrera rutan genom att mäta överhänget av lådan på vardera sidan av konsolerna.

6 Borra hål genom toppen av lådan mot huset och konsolerna. Borra ett 2 1/2-tums trädäck skruv genom dessa hål för att montera rutan till konsolerna.

7 Fyll lådan med jord och växter.