XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att hitta någon födelsedag och födelseplats


Det finns kanske skäl till varför du kan behöva hitta någon födelse rekord. Du kanske har förlorat din egen och behöver en kopia eller kanske du försöker hitta en person eller hans släktingar. Vissa individer behöver tillgång till födelseböcker för att göra bakgrundskontroller eller av historiska skäl. De flesta stater anser födelse register för att vara offentlig information och kommer att släppa data till någon. Ofta behöver du inte lämna ditt hem och kan göra din forskning genom de många tillgängliga resurser på nätet.

Instruktioner

1 Samla så mycket information som du kan på individen, baserat på vad du redan vet. Det hjälper att veta en persons fullständiga namn och ungefärliga ålder för att få din sökning igång.

2 Börja söka via online-databaser såsom arkiv webbplats, födelse databas eller någon födelsedag och skriva ner så mycket information som möjligt om personen. Online resurser kommer ofta listar släktingar, liksom, och detta kan vara en enorm hjälp i din sökning.

3 Ta din sökning till ditt lokala bibliotek eller tingshus och sålla bland lagrade poster om du inte har framgång på nätet eller tillgång till Internet. Båda platserna har många resurser, såsom arkiverade tidningar, äktenskap register och dödsattester.

4 Prata med så många människor som du kan det kanske kan hjälpa till med din sökning. Lokala historiker, läkare och sjukhus kan också ha möjlighet att hjälpa och har ofta information tillgänglig om andra sätt att hitta någons födelsedag och födelseort.

5 Fortsätt att hitta och prata med så många människor som du kan som kan veta eller har känt personen i fråga och hålla detaljerade och exakta anteckningar. Det är inte mycket svårt att hitta någon födelsedatum och plats - det tar bara uthållighet och goda antecknings färdigheter.