XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att införa två hankaniner före kastrering


Kaniner är sociala varelser som binder lätt till en annan kanin av det motsatta könet; detta kallas ihopkoppling. Emellertid är det inte omöjligt att para ihop kaniner av samma kön. Para ihop två hanar är den mest komplicerade. I början två manliga kaniner brukar slåss. Un-kastrerade hanar har fortfarande hormonet testosteron, vilket förlänger problematiska början. Par två hankaniner av ungefär samma storlek och ålder för att undvika mer skadliga skador under slagsmål.

Instruktioner

1 Placera varje manlig kanin i sin egen låda. Placera de två lådorna 2 till 3 inches isär från varandra så kaninerna kan se varandra men inte till varandra.

2 Växla kaninerna dagligen så att de delar lådor utan att vara tillsammans. Vänta flera timmar efter byte före rengöring lådorna. Fortsätt med detta i en vecka.

3 Flytta lådorna nära nog att sidorna är rörande. Separera lådorna omedelbart om kaninerna börjar försöker bita varandra. Fortsätt att byta kaninerna dagligen. Gå vidare till nästa steg endast när kaninerna låg lugnt bredvid varandra eller försöker att exploatera varandra genom bur ledningar. Kaniner som fortsätter försöker bita varandra kanske inte är kompatibla.

4 Ta hankaniner till en stor, neutralt område. Ett område 8 fot av 4 fot eller större, är bäst. Ett område med linoleum eller kakel golv är idealiskt eftersom det inte tillåter kaninerna att få dragkraft bör en kamp börja. Bär tunga skor och hålla en kvast i närheten i fall du behöver för att bryta upp en kamp. Om en match inträffar använda dina fötter eller kvast för att separera kaninerna. Inte når in i ett slagsmål med händerna eller så kan du vara lite.

5 Placera en låda används av både kaniner i området. Lägg tunnlar och lådor så kaninerna har gömställen. Sätta hö och vatten i ett hörn.

6 Observera kaninens reaktioner av varandra. Normalt de tillbringa några timmar ignorera varandra. Inte tvinga interaktion. Om en match inträffar separera de två kaniner och försök igen om två till tre dagar.

7 Låt kaninerna i området för åtminstone 30 minuter. Om allt går väl, kan de hålla ihop så länge du vill följa dem. Det är nödvändigt att hålla ett öga på dem när de är tillsammans, tills de parats ihop. Placera dem tillsammans varje dag tills de verkar lugna runt varandra och fastställa nära varandra.

8 Placera en stor låda i området när de visar tecken på parning. Låt kaninerna bestämma när att komma in i lådan. Så snart båda kaniner in i lådan samtidigt och låg bredvid varandra, de är hopparade och kan leva tillsammans.