XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att kvalificera sig för sociala förmåner


Sociala förmåner är utformade för att hjälpa människor som har kommit på hårda tider och som ansöker om tillfälligt stöd. Flera kriterier måste vara uppfyllda för att en person att kvalificera sig för sociala förmåner. Eftersom det finns olika typer av sociala förmåner, inte varje krav gäller för alla.

Instruktioner

1

Se till att din inkomst inte överstiger det begärda beloppet. En person som inte har ett jobb på grund av en brist på möjligheter, kanske en brist på yrkeskunskaper eller en fysisk åkomma vara berättigade till sådana sociala förmåner som handikapp eller arbetslöshet. På samma sätt, en person som gör mindre än statens etablerade fattigdomsgränsen också kan vara berättigade.

2

Försök att förbättra situationen. En person som tar emot socialbidrag krävs ofta att gå med på att arbeta mot självförsörjning. En välfärd Mottagaren måste lova att följa de regler och förordningar som fastställts av den myndighet som distribuerar fördelar välfärds. Detta kan innebära fortlöpande träffa handläggare för att diskutera de framsteg som görs i riktning mot självförsörjning.

3

Leva med barnen hävdade på ansökningsblanketten. Beroende barn måste normalt bor i samma hushåll som sökanden för den sökande att få sociala förmåner för dem. Minderåriga i hemmet som är i skolåldern måste gå i skolan.

4

Vara en juridisk hemvist och tillhandahålla dokumentation som du är bosatt i staten.

5

Var villig att avslöja finansiell information, inklusive hur mycket pengar tjänade i ditt hushåll, tillsammans med pengar i kontroll och sparkonton. vissa myndigheter använder också värdet av bilar och hem för att avgöra hur mycket välfärd bistånd bör beviljas.