XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att sätta priset för kakel golv


Räkna arbetskostnaden för att slutföra en bricka installation jobb bygger på flera faktorer. Du kan inte basera din arbets offert på installation. Ett jobb citat baseras på rummets storlek, kondition golvet, avlägsna och byta ut golvlister, skära av dörrhöljet och eventuellt avlägsnande av fixturer eller apparater. Du måste också veta ungefär hur lång tid det tar att slutföra varje steg, och beräkna en hastighet som är konkurrenskraftig med marknaden.

Instruktioner

1 Inspektera golvet innan du bestämmer kostnaden för kakel installation. Vinylgolv och adhesivet kommer att behöva tas bort innan kakel kan installeras. En trä undergolvet måste täckas med betong ombord. Kostnaden för underlaget beredningen bör vara minst hälften av kostnaden för kakel installation.

2 Mät ytor i rummet där du ska installera kakel. Kvadratmeter beräknas genom att multiplicera längd och bredd. En 10-fot med 12-fots rum lika 120 kvadratfot. Mät ytor av alla garderober och lägga till total till ytor i rummet. Den totala kvadratmeter kommer att berätta hur mycket kakel behövs. Lägg 10 procent till totalt att ta hänsyn till brott och intrikata nedskärningar.

3 Beräkna antalet påsar av thinset och injekteringsbruk som du behöver för att installera kakel och avsluta det. En enda påse thinset kommer att omfatta cirka 60 kvadratfot. Injekteringsbruk är baserad på ytor av rummet, och bredden hos de fogarna. En 25 pund påse av slipade injekteringsbruk kommer att omfatta 100 kvadratfot kakel med tre åttondels tum fogarna.

4 Bestäm hur lång tid det tar dig att ta bort och ersätta apparater, skära dörr hölje, ta bort och ersätta golvlister eller ta bort och ersätta en toalett. Bestäm en timme mängd för att införliva med kakel installation avgifter. Det belopp du laddar bör inte överstiga £ 16 en timme. Du kan välja att bara betrakta det som en del av plattan jobb och inte ut alls.

5 Lägg till priset av kakel, thinset, puts, betong bräda (vid behov) och skruvarna som håller fast betong styrelsen att undergolvet. Det totala beloppet är dina materialkostnader.

6 Bestäm priset av ditt arbete baserat på den stat där du bor. Det belopp som du laddar måste vara ett konkurrenskraftigt pris. Arbete för kakel installation kan vara så låg som £ 1,90 en kvadratfot, och så högt som £ 9 en kvadratfot.

7 Lägg till kostnaden för ditt material och arbete tillsammans. Lösningen är det totala belopp du kommer att debitera för att slutföra en bricka jobb.