XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att smörja en cookie blad


Huruvida en bakplåt behöver smörjas beror på recept och typ av bakplåt du använder. De som laga mat med silikon bakning liners eller bakplåtspapper, till exempel, behöver inte att smörja sina bakplåtar, eftersom maten kommer aldrig i kontakt med en yta kan ansluta sig till. Vid bakning, är det viktigt att förstå när en bakplåt behöver smörjas och vilka produkter ska användas för att smörja pannan korrekt.

Instruktioner

1 Kontrollera receptet för att avgöra om det är nödvändigt att smörja bakplåten. De flesta recepten kommer att specificera om arket ska smörjas eller vänster ungreased. Om ingen specifikation ges, kontrollera ingredienserna. Kakor med stora mängder smör, såsom socker kakor, behöver inte bakas på en smord plåt.

2 Använd osaltat smör, vegetabiliskt fett eller matlagning spray för att smörja ned på bakplåten. Använd aldrig matolja, eftersom det kommer att brinna i områdena mellan cookies och kommer att vara mycket svårt att ta bort.

3 Spray matlagning spraya jämnt längs botten av plåten, eller använd en ren pappershandduk för att sprida ett tunt lager förkortas eller smör på bakplåten.