XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur att sträcka till please band vid förläggning matta själv


Stretching mattan kräver användning två viktiga mattor verktyg: ett knä kicker och kraft bår. Utan att använda dessa verktyg är mer sannolikt att spänna och rynkor mattor. Knä kickers driva mattor på nubbfri remsor, medan kraft bårar sträcka och fästa mattan på tänderna hos nubbfri remsor. Båda mattor verktyg kan köpas eller hyras på din lokala järnaffär.

Instruktioner

1 Placera knäet kicker en tum bort från väggen i ett hörn av rummet. Tryck ned på det mjuka änden av knäet kicker med knäet. Vänta tills knäet kicker för att fästa mattan med sina tänder till nubbfri remsor.

2 Tryck på mattan med en trappa verktyg under väggen. Flytta knäet kicker en fot över och tryck ner på vadderade i att fästa mattan. Placera knäet kicker på angränsande hörn och fästa mattan. Flytta knä kicker till det motsatta hörnet och bifoga mattor.

3 Placera ström bår huvudet på samma plats där du först använde knäet kicker. Kraften bår huvudet är sidan med tänderna. Förlänga ström bår vid en 15-graders vinkel mot den motsatta änden av rummet.

4 Tryck ner spaken på strömmen bår och fästa mattan. Flytta ström bår till det motsatta hörnet av rummet och fästa mattan.

5 Ställ knäet kicker i den andra lös hörnet och tryck ned spaken. Gå till det motsatta hörnet och bifoga mattor till nubbfri remsan. Sträck båda hörnen med ström bår. Flytta ström bår var 2 fötter och fäst mattor längs väggarna.