XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur Cook potatis tills de är mjuka


Matlagning potatis tills de är mjuka krävs för en mängd olika potatisrätter som potatismos, potatissallad och potatissoppa. Du har val om hur du vill gå om matlagning potatisen, så länge du följer instruktionerna för att säkerställa att de får så mjuk som du behöver dem, men inte får överkokt. Genom att följa de enkla instruktioner, kommer du att ha perfekt kokta potatis varje gång.

Instruktioner

Kokt

Rinse the potatoes in cold water, then scrub gently with a vegetable brush to clean. 1 Skölj potatisen i kallt vatten, sedan skrubba försiktigt med en vegetabilisk borste för att rengöra. Placera på en pappershandduk för att frigöra en del av fukten.

Cut off any sprouts or spots you want removed. 2 Skär bort eventuella groddar eller fläckar som du vill ta bort. Detta är också dags att ta bort skinn om du planerar att göra det, men det är inte nödvändigt.

Add potatoes to a large pot of water. 3 Lägg potatisen till en stor kastrull med vatten. Du vill att vatten för att täcka potatisen helt, åtminstone ett par inches över potatisen. Sänk värmen till medelhög och koka i 20 minuter. Peta dem med en gaffel för att kontrollera ömhet. Om de inte anbud, lämna dem koka ytterligare några minuter och peta igen tills de är mjuka nog.

Bakad

Preheat your oven to 450F. 1 Värm ugnen till 450F. Skölj potatisen i kallt vatten och skrubba försiktigt med en grönsak pensel. Placera på en pappershandduk för att frigöra överskottsfukt. Skär bort eventuella groddar eller fläckar från potatisen.

Cover each potato in aluminium foil and poke several holes in them; 2 Täck varje potatis i aluminiumfolie och peta flera hål i dem; Detta gör det möjligt för ånga för att värma igenom och koka potatisen ordentligt.

Place the wrapped potatoes directly on the oven rack and cook for 20 minutes. 3 Placera inslagna potatis direkt på ugnen rack och koka i 20 minuter. Vänd potatisen över och koka ytterligare 20 till 25 minuter. Peta med en gaffel för att kontrollera mjukhet.