XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur du sätter Wood Urnor


När en nära anhörig går på, kan du välja alternativet för kremering. Efter en person kremeras, vänner och familj har möjlighet att hålla askan. Askan måste lagras på en säker plats, vilket är anledningen till många människor väljer att lagra sin älskades aska i en trä urna. Trä urnor kan vara extremt dyrt och opersonlig, vilket är anledningen till carving din egen ved urna på en svarv är en pålitlig och billigt alternativ till att uppnå en attraktiv urna.

Instruktioner

1 Fäst 18x9-tums trä log i svarven och slå svarven på. Träet kommer att börja snurra med hög hastighet runt svarven.

2 Carve bort yttre 1-tums lager av stocken med en stor stämjärn. Det yttre skiktet är i allmänhet grovt. Skapa en slät och jämn finish på stocken.

3 Forma logga in på en vaselike form. Lämna en 5-tums diameter kant runt en ände av träet. Forma halsen på urnan till ca 3 inches i diameter. Forma det största området av urnan ca 7 inches bred.

4 Sand trä urna medan det snurrar i svarven. Använd 220-slippapper för att jämna ut ytan helt, vilket skapar en färdig målningsbar yta. Stänga av svarven och avlägsna urnan från maskinen.

5 Placera urna på en plan yta, om urnan på sin sida. Kläm urnan till ytan för att hålla den på plats medan du tar bort mitt i urna.

6 Ta bort i mitten av urna med en mejsel och hammare. Lämna 1/2 tum runt den övre kanten exteriör och plats mejsel längs detta område. Mejsel mot mitten. Fortsätta att arbeta i det inre av urnan tills alla träet avlägsnas. Lämna en tjocklek 1/2 tum runt hela insidan av urnan.

7 Sand runt kanten för att skapa en slät yta med hjälp av 220-grit sandpapper. Mejslar bort mitt orsakar träet till stickorna, vilket är anledningen till att slipa kanten till en jämn yta är oerhört viktigt. Placera trä boll över toppen av urnan som lock.