XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur du väljer Tysk herde Valpar


Den schäferhund Rasen utvecklades av en tysk kavalleriofficer i 1899. Den utvecklades för att vara en brukshund med en genomsnittlig livslängd på elva till tolv år. Tyska herdar gynnas som husdjur, har mjuka kurvor, athleticl bygger, och finns i en mängd olika färger inklusive svart och solbränna, svart och grädde, fast svart, och fast vit. Schäfer valpar kan erhållas från en uppfödare, djuraffär eller lokala sällskapsdjur adoptionsbyrån. Det är viktigt att ta din tid och göra noggranna observationer när man väljer en valp.

Instruktioner

1

Var uppmärksam på schäfer valp temperament. Han ska visas intelligent, glad, vänlig, nyfiken, lita och lekfull. Men inte nödvändigtvis välja den första valpen i kullen för att köra upp till dig. Enligt din rena Bred Puppy, kan de djärvaste, mest energiska valpar i kullen faktiskt vara svårt att hantera hemma. Ta del av de mjukare valpar som kan vänta i bakgrunden. De gör ofta lugnare husdjur. Var försiktig med alltför blyga valpar eftersom det är en egenskap som sannolikt kommer att pågå och kan leda till "rädsla bita" när de mognar.

2

Observera schäfer valp utseende. Hans mörka, mandelformade ögon ska vara ljusa och klara, näsan och anus ren. Hans tät päls bör ha full hår utan kala fläckar, och han bör vara fylligt, men inte alltför fet. Huvudet bör vara jämnt proportioner med spetsiga öron, ofta hålls i en upprätt sätt. Tyska herdarnas svansar är yvig och har något av en kurva.

3

Ta del av valpens syskon, föräldrar och alla tillgängliga släktingar. De bör också finnas glad frisk och aktiv. Tunna, sjuklig schäfer valpar och vuxna kan ha hälsofrågor. Kontrollera med uppfödaren, eller djuraffär personal, att ta reda på om valpen har fått alla sina vaccinationer och worming behandlingar. Titta på den fysiska miljön i valp. Kenneln område bör vara rent och det bör vara rent vatten tillgängligt för hundarna.

4

Genomföra en omfattande uppfödare intervju att ta reda på information om schäfer valp genetisk bakgrund. Ärftliga hygienkrav att hålla utkik efter är hund dysplasi, kardiomyopati, grå starr, gastric torsion och perianala fistlar.

5

Ta reda på åldern på valp. Schäfer valpar måste ha tillbringat tillräckligt med tid med mamman. Den bästa tiden att ta ett hem som husdjur är mellan åtta och tolv veckor. En äldre valp, i tolv till fjorton veckor åldersgrupp, borde ha socialiserade med människor och andra valpar innan de bjuds ut till försäljning.