XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur får man en gratis extreme makeover


Om du är i behov av en Extreme Makeover för ditt hem, erbjuder ABC-tv-nätet gratis makeovers för ett fåtal utvalda från en kvalificerad pool av sökande. För att komma ifråga för en fri makeover, måste du först ansöka. Det finns en uttömmande ansökningsprocessen för att utvärdera potentiella vinnare, som måste visa både värdighet och behov.

Instruktioner

Visit the ABC Network website. 1 Besök ABC Network webbplats.

Download the application and print it. 2 Ladda ner programmet och skriva ut den.

Complete all sections of the application and answer all questions thoroughly. 3 Fyll i alla delar av programmet och svara på alla frågor noggrant. Frågor är personuppgifter om utseende, vikt, längd, familj, intäkter, kostnader hushåll, utbildning, sysselsättning och andra ämnen. Ansökan är lång, består av 18 frågor. Ansökningar som inte är fullständiga kommer att diskvalificeras.

Upload or mail a photo and/or video of yourself, your family and your house. 4 Ladda upp eller skicka ett foto och / eller video av dig, din familj och ditt hus. Detta är en del av ansökningsprocessen.

Await contact from the network. 5 Avvakta kontakt från nätverket. Observera att dina foton och videoklipp kommer att bli egendom nätet. På grund av det stora antalet sökande, kan det ta flera veckor innan du får ett svar.