XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur får man en klass 3 vapenlicens


En Curio och reliker federala skjutvapen licens, som brukar kallas en C & R eller FFL klass 3 vapenlicens, är ganska lätt att få tag på. Licensen tillåter dig att äga, och under särskilda omständigheter, sälja vapen som anses samlarföremål eller reliker - typiskt gamla krigsvapen som inte längre är i tjänst. Innehavare klass 3 licens är undantagna från att slutföra over-the-counter skjutvapen transaktionsformer och kan köpa vapen från exklusiva återförsäljare och kataloger som inte är tillgängliga för allmänheten.

Instruktioner

1 Skaffa en licensansökan. Slutföra en ATF Form 5310,16. Det finns två versioner av denna form. Om du är medlem av Förenta staternas militära, komplett form B av 5310,16. Fyll två kopior av ansökan. Skicka en kopia till presidiet av alkohol, tobak och skjutvapen. Skicka den andra kopian till polischef eller länet sheriffens kontor. Inkludera en avgift på £ 19 tillsammans med din ansökan.

2 Fyll i en certifiering av (blankett 5330,20). Denna två-sidigt dokument kräver att du avslöja din identitet och medborgarskap. Du måste också avslöja om du har professionella eller militära anknytningar med utländska regeringar eller internationella organisationer.

3 Korrekturläs och skicka in din ansökan. Applikationer med saknad information är ofta skickas tillbaka till de sökande eller, i vissa fall, förnekas. Skicka din ansökan till presidiet officiella postadress, som finns på blanketten.

4 Behåll en Kuriosa FFL bunden bok. Lista alla dina skjutvapen och din klass 3 inköp, försäljning och handel. Inkludera serienummer och detaljer för alla dina vapen. Håll din inbunden bok på ett säkert ställe.