XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur får spagetti Fläckar Av Polyester


En spagetti fläck på polyestertyg ger både en färg fläck samt fett på dina kläder. Eftersom polyester är värmekänsligt måste du vara försiktig när du tar spagetti fläcken. Tenderar att fläcken så snart som möjligt innan den har tid att ställa in eller sprids i fibrerna. En kombination av kommersiella produkter och huskurer lossa tomat och oljefläckar från polyestern så att du inte är kvar med en fet, apelsin fläck på kläderna.

Instruktioner

1 Torka upp spaghetti fläcken med en pappershandduk för att avlägsna eventuella pastasås ingredienser, såsom tomater.

2 Placera spaghetti-färgade polyester på en ren handduk, bets uppåt. Häll tvättmedel på platsen för fläcken och gnugga tyget tillsammans för att arbeta tvättmedel i fibrerna. Lämna detergenten på fläcken i 10 minuter för att lossa den.

3 Skölj fläcken med kallt vatten. Tvätta bort tvättmedel och gnugga polyestern tillsammans en gång för att avlägsna eventuella lösgjorda fläck.

4 Häll vinäger på en ren svamp. Blot resterande spaghetti fläcken för att ta bort den orange eller röd färg fläck. När fläcken hissar, flytta till en ren del av svamp eller skölj svampen bort.

5 Applicera förtvätt fläckborttagningsmedel till den sista av spagetti fläcken och låt den verka i 10 minuter. Tvätta din polyester i varmt vatten med tvättmedel och all-tyg blekmedel för att avlägsna eventuella sista spår av färg. Häng plagget för att torka.