XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur får Static Cling av 100% polyester


Polyester skapar statisk elektricitet när det gnids mot en annan bit av syntetiskt material eller ett annat material med en motsatt laddning. Det finns flera sätt att minska den statiska klamra. Välj en metod som bäst passar dina behov och vilken typ av polyestermaterial.

Instruktioner

1 Mist polyestern med vatten från en sprayflaska. Statisk klamra händer mest under torra förhållanden. Imma polyestern kommer att hålla den från fast vid. Polyestern kommer att torka så småningom, dock, och kan börja att hålla fast igen.

2 Kör en metall hängare över ytan av polyester. Detta kommer att jorda tyget och ta bort avgiften för att förhindra vidhäftning.

3 Gnid lotion över de delar av kroppen som kommer i direkt kontakt med polyestern. Detta kommer att skapa en neutral barriär som kommer att avskräcka cling.

4 Placera en torktumlare ark i torktumlaren med polyestern. Torktumlare ark lämnar ett lager av film på polyester som kommer att avskräcka cling.

5 Lägg till ¼ kopp vit vinäger till tvättmaskinen när du tvättar polyester. Detta kommer att neutralisera statisk elektricitet.

6 Lufttorka polyestern efter tvätt. Lufttorkning kommer att minska friktionen som orsakar statisk vidhäftning och kommer också att leda till är kläder som inte är snustorrt. Mycket torra kläder tenderar att ha mer statisk klänga.