XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur fixar CD-enhet problem


Felanvändning, mekaniska fel och korrupta drivrutiner kan alla orsaka CD-enheten problem på din dator. För att fixa CD-enhet frågor på en bärbar dator eller PC, starta felsökning med uppenbara problem som är lätta att reparera och sedan gå vidare till mer komplexa lösningar.

Instruktioner

1 Öppna CD-enheten. Se till att CD-skivan sitter plant i facket. Vissa problem orsakas av CD-skivor som sitter delvis ur facket cirkulär depression. Detta gör det svårt eller omöjligt för enheten att snurra och läsa skivan.

2 Öppna "Dator" mapp på datorn, om CD-enheten på utmatningsknappen har slutat fungera. Högerklicka på ikonen för cd-enheten, och klicka sedan på "Mata ut". CD-enheten dörren ska öppnas och mata ut CD-facket så att du kan ta ut skivan.

3 Installera nya drivrutiner för CD-enheten, eftersom gamla drivrutiner kan vara skadad eller inaktuell. Besök CD-enheten tillverkarens hemsida, klicka på fliken "Support och drivrutiner" och klicka sedan på "Drivers och nedladdningar." Ange produktnamn eller modellnummer i "Produkten" textruta eller liknande namngivna fält. När resultaten visas klicka på lämplig länk. Ladda ner drivrutiner till skrivbordet så att du lätt kan hitta filen igen. dubbel~~POS=TRUNC på ikonen och följ sedan instruktionerna på skärmen för att uppdatera drivrutiner.

4 Öppna datorns "Kontrollpanelen" verktyg. Skriv "t" i sökrutan för att hitta felsökningsverktyg. Klicka på "Hitta och åtgärda problem" och klicka sedan på "Konfigurera en enhet" i Maskinvara och ljud "för att starta maskinvara och enheter felsökning rutan. Klicka på" Nästa "och följ anvisningarna på skärmen för att upptäcka och reparera CD-enhet problem .