XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur fixar färgrull märken efter torkning


Färgen kan vara oförutsägbara och ofta är det inte möjligt att se dess sanna färg tills den har torkat. På samma sätt kan täckning över färgen på väggen verkar bra medan färgen fortfarande är våt, men sedan ser plåster när det är torrt. Rullen är ett gemensamt verktyg för måla väggar och kan lämna spårmarkeringar efter med svagare täckning i vissa delar och tjockare linjer där kanten av rullen pressas ut ett överskott av färg som den rullade. Du kommer inte att se den fulla omfattningen av rullmärken tills färgen har torkat.

Instruktioner

En Shine en ficklampa över ytan av väggen för att få en fullständig bild av alla linjer av överdriven färg. Shine ficklampan i vinklar och försöker även titta på väggen både i dagsljus och med belysningen i rummet på. Göra en fullständig bedömning av alla fel i din lack.

2 Ta bort eventuella klumpar och stråk av färg med sandpapper. Gå över bara åsarna och inte hela väggen. Avlägsna överskottsfärgen med en kurs, 120 papper, och sedan gå över dessa fläckar igen för att jämna ut eventuella grader kvar. Använd en finare, 220 grad på det andra passet.

3 Borsta bort överflödigt pulver med en stor torr pensel och sedan torka väggen med en fuktig svamp. Låt väggen torka innan du fortsätter.

4 Gå över muren med en annan päls. Om du har bara problem med rull slag du behöver inte gå runt kanterna igen. Se till att du använder exakt samma färg och göra färg som du använt tidigare.

5 Förbered rummet innan ommålning. Flytta möbler långt borta från väggen för att undvika stänk från valsen. Täck möblerna om det inte är möjligt att ta bort den från rummet. Vik tillbaka mattan från väggen du ska måla och lägga ner en presenning för att skydda golvet.

6 Använd en jalusilock som inte är alltför yvig, bara med en liten mängd fiber är bättre än en som ser ut som ett får. Använd en hink för du målar i stället för en bricka. Häll din färg i en fem liters hink, men inte fylla upp till mer än halvvägs. Köpa en hink skärm som doppar i färgen hinken.

7 Ladda upp din nya rullen genom att doppa den i färg och rulla upp ramen. Gör detta ungefär sex gånger innan du börjar måla för att se till rullen är korrekt laddat. Luta kanterna av rullen mot ramen när du passerar över den. Dina spår beslutsfattare orsakades av överskott av färg vid kanten av rullen.

8 Flytta rullen i vertikala streck från botten till toppen av väggen. Börja cirka sex inches från botten av väggen och stoppa kort på toppen när du är cirka sex inches bort från taket. Som ni stroke ned från den högsta punkten, lappar detta slag med en fjärdedel av den befintliga linjen. Detta kommer att platta ut några kanter vid kanten av din första slaget. Upprepa detta överlappande upp / ned rörelse tills hela väggen har täckts. Varje gång du ladda din rullen, se till att köra upp och ned ramen i Paint Bucket att få bort överflödig färg.