XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur fläta strängar i ringar


Flätning, även känd som flätning, är processen att interlacing strängar av ett flexibelt material för att skapa en ganska sammanvävda mönster. Tre eller flera strängar av strängen kan vara flätade för att skapa handgjorda ringar. De bästa typerna av sträng att använda för flätade ringar är broderi tråd, hamprep, ull eller garn. Du kan använda samma fläta teknik för att göra halsband, vrist och armband. Använd tre olika färgade trådar för att fläta en ring som matchar din personlighet och personlig stil.

Instruktioner

1 Skär tre 10-tums-långa trådar av sträng. Ordna trådarna så att de alla börjar på samma ställe.

2 Binder en enda knut på toppen av strängarna. För in säkerhetsnål genom knuten och fäst den på kudden. Placera dynan på knät.

3 Placera trådarna vertikalt bredvid varandra. Lyfta strängen på den vänstra sidan över mitten strängen, så det är i mittläge. Lyft snöret på högra sidan över den nya mittsträngen så att det blir i mitten strängen. Upprepa denna teknik tills den önskade längden av ringen har flätat.

4 Binder en enda knut i botten av flätan. Ta bort säkerhetssprinten från toppen knut. Linda strängen fläta runt fingret, notera där de två ändarna av flätan touch. Knyta de två ändarna tillsammans i en enda knut, vilket gör att lite extra utrymme för att bekvämt passa runt fingret. Trimma bort överflödigt tråd med saxen.