XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur gör jag annonsera gratis i tidningen och tidskrifter?


Erhålla gratis annonsering i en tidning eller tidskrift är inte en självklarhet. Dessa publikationer är beroende av reklamintäkter för att driva sin verksamhet och inte för vana att ge bort begränsat utrymme. Kostnaden för annonsutrymme i tidningar och tidskrifter beror främst på räckhåll, eller omsättning av publikationen. Ju fler människor läser publikationen, är desto mer annonsutrymmet värt.

Instruktioner

1 Använd annonser avsnittet sekretessbelagda. Många tidningar låter sina läsare att lägga upp annonser i tidningens sekretessbelagda delen. Denna sektion kan inte vara gratis för större publikationer men i mindre lokala tidningar, är det ofta gratis, vilket är fallet med den Scarborough Mirror, en liten lokaltidning i Toronto förort. Detta innebär ett företag kommer att kunna sätta en annons i tidningen gratis. Annonser kan eller inte kan tillåta företag att lägga upp foton; detta beror på papperet. Det är oftast ett ord gräns också.

2 Skriv ett pressmeddelande. Tidskrifter och tidningar letar alltid efter innehåll och intressanta berättelser. Skriv ett pressmeddelande om verksamheten som belyser de unika aspekterna av det, vad som är nytt eller en intressant trend. Kontrollera att frigör är skriven på ett sätt som det kommer att vara av intresse för en publikation. Till exempel kan en redaktör inte vara intresserad av en berättelse om en annan glass butik öppning, men han kan vara intresserad om Glass butiken tillåter sina kunder att skapa sin egen smak eller om de är på väg att sälja sin 1 ppm kon .

3 Rikta in affärer med en välgörenhet eller välgörenhetsgala. Göra gott alltid hjälper ett företags rykte, men verksamheten kan också få gratis publicitet genom att sponsra en välgörenhetsgala. Ofta är välgörenhetsevenemang och grupper med i tidningar och tidskrifter. Sponsorerna av dessa typer av händelser nämns ofta.

4 Gör något knäppt. Det kanske låter fånigt, men ett PR-trick lockar oftast någon uppmärksamhet i media. Dekorera en offentlig plats, ge ut gratisprover eller skapa ett skådespel. En PR-trick är något som visas spontant i en offentlig miljö. Brainstorma vilken typ av PR-trick skulle vara meningsfullt, sedan köra den. Till exempel kan ett bageri ge ut gratisprover eller en elektronikaffär kan sätta nya TV-apparater i allmänna utrymmen. Publicitet stunts är händelser som är avsedda att fånga intresset hos allmänheten.

5 Få tidning eller tidskrift att granska verksamheten. Vissa typer av företag kan ha möjlighet att få kritiker som arbetar för offentliggörande att granska dem, såsom restauranger och barer. Nischföretag kan ha möjlighet att få över, också. Det finns många tidningar och publikationer som tillgodoser olika branscher. Till exempel kan en dykbutik kunna få en scuba tidningen att granska den. En tobaksaffär ägare kan be Cigar Aficionado att ta en titt på hans anläggning.