XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur installerar jag en Genova Gutter Guard?


Gutter vakter används för att skydda rännor från skräp såsom kvistar och löv. Detta hjälper till att förhindra rännorna från att bli igensatta och orsaka regnvatten att få backas upp i dem. Det finns några olika typer av gutter vakter, inklusive vinyl och aluminium, och de i allmänhet finns i 3- och 4-fot sektioner. Genova gutter vakter är vinyl och finns i några olika stilar. De är vita och kan köpas på byggvaruhus såsom Lowes. Installera dessa gutter vakter är en hanterbar uppgift för nästan alla husägare

Instruktioner

1 Prop en stege mot huset där rännstenen vakten kommer att installeras. Klättra upp för stegen och titta inuti rännan för att se till att det inte finns något skräp. Använd en kvast att sopa ut rännstenen, att bli av med allt avfall. Använd en trasa för att torka rännorna, att få dem så rena som möjligt innan du installerar rännstenen vakt. Flytta stegen ner varje sida av huset att se till alla rännorna är helt rensas ut. Rengör stuprör med en trädgård murslev att bli av med överflödigt avfall som så småningom kan leda till igensättning.

2 Mät längden på rännorna att räkna ut hur mycket rännstenen vakt kommer att behövas. Mäta hela den del av taket där det finns rännor. Köpa lämplig mängd Genova gutter vakt i 3- eller 4-fot sektioner. Köp lite extra eftersom det kommer att vara avfall när bitar skärs att gå runt hörn.

3 Börja på änden av huset och lyft upp botten av bältros på taket med en skruvmejsel. Lyft inte upp hela singel, precis tillräckligt för att skjuta den tunna änden av rännan vakten under. Placera toppen av rännan vakten under botten av bältros på taket. Snäpp botten av rännan vakten till slutet av rännan och fäst den på plats med gutter klipp.

4 Fortsätt denna process för varje bit av rännan vakt hela området av huset. Skär bitar med tenn snips när den når ett hörn så rännan vakten kommer riktigt passar in i rännan. Gå tillbaka över och kontrollera att alla delar är ordentligt fastsatta och säkrade med clips.