XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur kan jag prata med agenter för Teen tf?


Teen aktörer inför de dubbla uppgifter balansera utbildning med en skådespelarkarriär. För att bättre en tonåring chanser att lyckas i den tillförordnade industrin, är det lämpligt att ha en agent. Att hitta rätt agent kan ibland vara en utmaning eftersom, som 2011 talangmedel är inte tillåtet att annonsera för allmänheten. Du måste leta efter rätt talangbyrå ​​att hitta en som du känner dig bekväm.

Instruktioner

Prepare a list of questions before you speak to an agent. 1 Förbered en lista med frågor innan du talar med en agent. Du vill vara förberedd och se till att alla dina problem behandlas under mötet. Om detta är ett första möte, överväga att be om vilken typ av jobb byrån typiskt böcker och hur det främjar tonåring aktörer. Se till att talang agentur du arbetar med har kontakter för att hjälpa du bokar auditions.

Discuss other teen actors the agency represents and the types of jobs they usually book. 2 Diskutera andra teen aktörer myndigheten representerar och vilka typer av jobb de vanligtvis bok. Fråga hur många av dessa aktörer skulle skickas tillsammans med dig på auditions, eftersom det hjälper att veta omfattningen av tävlingen.

Define with your agent exactly how involved your parents will be in your developing career. 3 Definiera med din agent exakt hur engagerade dina föräldrar kommer att vara i din utveckla karriär. Många tonåring aktörer som just har börjat använda sina föräldrar som chefer. Ofta att chefen erbjudanden direkt med agenten, vilket frigör teen aktörer fokusera på sin utbildning när de inte gå på auditions eller agerar jobb.

Ensure that you, your parents and agent discuss exactly how important education is. 4 Se till att du, dina föräldrar och agent diskutera exakt hur viktig utbildning är. Auditions och jobb kan komma i konflikt med skolan så ni bör definiera exakt hur mycket skolan tonåring skådespelaren är bekväm saknas.

Strategise with the agent on furthering your career. 5 strategise med agenten på att främja din karriär. Din agent huvudsakliga uppgift är att få provspelningar, men han kommer förmodligen att ha råd om vad man ska göra när du är på audition. Den rollsättare i slutändan bestämmer vilken aktör som är bäst för en roll, men din agent kan känna den typen av saker som särskilda gjutnings agenter söker.

Discuss what is expected of a teen actor in an audition setting. 6 Diskutera vad som förväntas av en tonåring skådespelare i en audition inställning. Teen aktörer överbrygga klyftan mellan barn och vuxna aktörer och ibland måste införliva delar av båda agerar stilar. En audition är som en anställningsintervju; presentera dig till det bästa av dina förmågor. Diskutera garderob möjligheter för auditions för att hjälpa dig att se delen.