XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur lär jag mig sanskrit på nätet?


Sanskrit är en av världens äldsta språk. Det är skrivet i devanāgarī (hindi) skript. Det finns många resurser på Internet för att hjälpa dig att lära sanskrit. Vissa är tillgängliga för gratis, medan andra kräver en avgift.

Instruktioner

1 Lär devanāgarī skriptet. Många webbplatser är tillgängliga för att hjälpa dig att lära sig läsa och skriva manus. Storbritannien Indien har en "lära läsa Hindi" site, och Archarya har lektioner på att lära sig läsa sanskrit. Båda platserna är gratis.

2 Utnyttja videoklipp som du lär devanāgarī manus och bygga ditt ordförråd. YouTube har sanskrit lektioner tillgängliga gratis. Sök efter "lära Sanskrit" för en komplett lista.

3 Följ med på en online-språkutbyte såsom italki eller My språkutbyte. Använd röst- och textchatt att samtala med en sanskrit talare som vill lära sig engelska. På vissa språk utbyte platser, kan du behöva ge lektioner i engelska i utbyte mot dina Sanskrit lektioner. Träffas regelbundet så att din sanskrit förbättras med tiden. Denna tjänst är gratis.

4 Hyr en sanskrit handledare på nätet. Hitta en handledare på EduFire, ForteMall, Buddy School eller liknande handledning platser.