XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man ändrar färg på din eld med husgeråd


Sitter framför en brand eller njuta av de dansande lågorna med familj och vänner över bra samtal är ett bra sätt att passera en kväll. Att lägga till några pizazz och färg på elden med husgeråd kommer att blända dina gäster och göra dem skrika med glädje. Flera husgeråd ändra färgen på en eld från standard orange och gult till blått, grönt och rött.

Instruktioner

1

Placera stearin i en mikrovågsugn skål och smälta vaxet till en rinnande konsistens. Du kan också använda en dubbel panna på spisen för att smälta stearin.

2

Blanda i en av följande ingredienser: bordssalt, kalciumklorid, alun, Epsom salter, avhärdare salt, borax ersättnings eller kopparsulfat. Tillsätt tillräckligt av din valda ingrediens för att motsvara mängden stearin. Till exempel om du har 237 ml (1 dl) av stearin, tillsätt en kopp borax. Krossa stora bitar av kalciumklorid, Epsom salter och avhärdare salter med en mortel innan du lägger dem till stearin.

3

Rör om stearin och ingrediens med en pinne.

4

Fastställa ett tjockt lager av tidningen med ett ark av vaxat papper ovanpå arbetsytan.

5

Doppa kottar i flamman förändras hopkok. Ställ dem på vaxat papper för att torka och härda. Du kan också blanda små bitar av trä, brutna kvistar och sågspån med stearinet blandning. Form 5 till 7,5 cm (2 till 3 tum) stockar eller 5 cm bollar (2 tum) diameter och ställa dem på vaxat papper att torka.

6

Kasta en behandlad kotte, gammaldags log eller bollen på spisen för att ändra färgen på lågorna.