XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man ansluter en HP Pavilion dv7 till en Vizio HDTV


HP Pavilion dv7 är en av HP: s mid-level modeller av bärbara datorer, men som med vilken dator som helst, kan du ansluta den till en HDTV. Tack vare dv7 display anslutningsportar, kan du använda antingen en HDMI- eller VGA-kabel för att överbrygga den bärbara datorn till en HDTV som har antingen porttyp. Detta gör det möjligt att använda TV: n som en sekundär bärbar monitor.

Instruktioner

Check the back of your HDTV to see its connectivity ports. 1 Kontrollera på baksidan av din HDTV för att se sina anslutningsportar. Eftersom dv7 har en HDMI och VGA-port, måste du antingen en på HDTV baksida anslutningsportar. VGA-portar är Rhombus formade uttagen med flera rader av stift, medan HDMI-portar är halv rektangulära och märkt "HDMI".

Use an HDMI or VGA cable to connect your dv7 to the back of the HDTV. 2 Använd en HDMI- eller VGA-kabel för att ansluta dina dv7 till baksidan av HDTV. På dv7, kan båda portarna finns på den vänstra sidan av den bärbara datorn chassi.

Turn on your HDTV and the dv7. 3 Slå på HDTV och dv7. Ställ in TV: ns läget till anslutningstypen --- ändra HDTV bildskärmsinställningar till "HDMI" om båda enheterna ansluts via HDMI, till exempel. Datorn känner automatiskt HDTV som en andra skärm, så att du kan använda den som en sekundär bildskärm.