XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man ansöker Stucco till en Cinder Block Wall


Betongväggar, inklusive de som gjorts av bris block ger robust och motståndskraftig skydd för byggnader av alla slag, men inte alltid visar den mest tilltalande av framträdanden. Enligt föreningen av muren och tak Industri, dessa typer av väggar gör främsta ytor för applicering av puts, en cementbaserad puts. Eftersom vind block och stuckatur är gjorda av samma grundkomponenter, kommer stuckatur fäster ordentligt på väggarna så länge det noggrant och korrekt sätt.

Instruktioner

1 Tvätta vinden block vägg med en lågtrycks makt bricka. Om du inte är bekväm att använda ett sådant kraftfullt verktyg, du kan handtvätt ytan med en blandning av varmt vatten och trinatriumfosfat renare. Betongen måste vara fri från all smuts, damm och andra föroreningar att säkerställa en korrekt stuckatur obligation.

2 Fäst en 3/8-tums tjock träbit horisontellt över den övre och nedre delen av väggen. Om din vägg är extremt lång, bifoga en i mitten av väggen. Skruva brädor på plats med murverk naglar. Dessa trästyckena kommer att bidra till en linjal tillämpning av stuckatur. De är bara tillfälligt, så att de ska placeras i avsnitt på väggen där du inte vill att stuckatur som ska tillämpas.

3 Fyll en hyrd murbruksblandare med 2/3 av den nödvändiga vatten för stuckatur. Kom ihåg att olika cementprodukter kräver olika förhållanden vatten, så följ specifika produktanvisningar. Lägg 1/3 säck cement, 1/3 påse av kalk och en kubikfot sand per varje 17 kvadratfot bris block vägg du behöver för att täcka. Låt dessa ingredienser blandas under några minuter och tillsätt resten av vattnet för att skapa din baslack av stuck. Om du inte kan hyra en murbruksblandare, blanda de torra ingredienserna i en skottkärra och sedan lägga i vatten som behövs per produktinstruktioner.

4 Mist vinden block vägg med en trädgårdsslang för att dämpa sin yta. Inte blöt ytan, eller puts kan inte sticka.

5 Fyll en murare spackel med stuckatur mix. Håller glättaren vid en 45 graders vinkel, sopa stuck över väggen yta. Täck endast väggen; täcker inte trä gejdstycken. Applicera tillräckligt tryck för att tvinga stuckatur i strukturerad bris blocket yta. Denna päls ska mäta ca 3/8-tums tjock över hela vinden blocket yta; Detta är samma bredd som din träplankor, så fyll tills stuckatur är även med i styrelserna.

6 Placera ändarna av en metall eller trä linjal mellan de två träbitar du installerat tidigt. Dra riktskenan över ytan till även de stuck till en tjocklek 3/8 tum. Fyll i eventuella luckor och upprepa utjämning tills du har en helt jämn yta. Efter utjämning, ta bort trä bitar med en spik avdragare eller hammare. Om du var tvungen att använda en mellan styrelse för enklare kant, spackel stuckatur i lucka av styrelsen och jämna även med en platt kant tills den är i jämnhöjd med resten av väggen.

7 Låt stuck att nöja sig med 10 till 15 minuter, eller tills glans är borta men puts inte helt har härdat. Kör en murare flyta i en cirkelrörelse över hela stuckaturen; detta kommer att förhindra krympning eller sprickbildning som stuckatur torkar. Låt den här pälsen torka över natten.

8 Blanda en annan sats av puts som tidigare. Applicera en ¼-tums tjock översta lagret av stuck till ytan med murar spackel. Medan stuckatur fortfarande är våt, rugga den med en fuktig borste eller svamp textur ytan per din design preferenser. Låt den här pälsen torka över natten innan du gör några fler ändringar i väggen.