XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man använder bedoyecta tri


Bedoyecta Tri är en vätska, injicerbara läkemedel som är tillverkas och säljs i Mexiko med en Mexico City-baserade företag som heter Grossman Laboratories. Läkemedlet huvudsakliga uppgift är att förhindra vitaminbrist hos människor och ge dem en ämnesomsättning uppsving. Dess formel innehåller 100 milligram av B1-vitamin, 50 mg B6 och 10.000 unigrams av B12. Den innehåller också bensylalkohol som har en grad av toxicitet, så det bör inte användas av kvinnor som är gravida och / eller ammande.

Instruktioner

1 Se till att läkemedlet är rätt för dig. Tala med din allmänläkare och / eller göra massor av forskning innan du får och börjar ta drogen, bland annat om lagligheten av att besitta och använda drogen där du bor. Vissa online apotek har information om Bedoyecta Tri på sina webbplatser och kan sälja det till folk som gör eller inte redan har recept.

2 Läs anvisningarna på förpackningen. Bedoyecta Tri görs och säljs i Mexiko, så förpackningen litteratur kommer sannolikt att vara på spanska, om du köper från en online-apotek, i vilket fall det kan vara åtminstone delvis på engelska. Om du köper den direkt från en mexikansk plats, men du bör veta hur man läser spanska, eller känner någon som läser spanska för att lära sig detaljerna i de riktningar och specifikationerna i den medicinska litteraturen som medföljer läkemedlet.

3 injicera läkemedlet. Bedoyecta Tri säljs och används i en injicerbar form, som vitamin B12 finns i USA Det finns inga piller eller kapsel former av Bedoyecta Tri, kan det endast tas via injektion. Så du måste bli vana vid att använda en nål och spruta. Emellertid är den injicerbara formen av läkemedlet mer potent än liknande vitaminpiller, eftersom medicineringen in i blodbanan direkt och på ett mer koncentrerad form. Varje skott är lika med en hel dos av medicinen.

4 Se upp för biverkningar efter att ha startat en cykel av användning och vara noga med att bara ta den rekommenderade dosen av läkemedlet. Biverkningar och symptom på överdosering inkluderar hjärtklappning, domningar, trötthet, högt blodtryck och muskelkramper. I vissa fall kan det också leda till psykologiska problem som depression och humörsvängningar. Om du upplever någon av dessa effekter och tror att det kan bero på att läkemedlet, se din läkare så snart som möjligt.