XXXXX.com  Home
importcarsite.com  Huvudsida

Hur man använder en digital mediekortläsare på en HP Pavilion


Hewlett Packard är en elektroniktillverkare som tillverkar olika stationära och bärbara datorer. HP Pavilion är en linje av datorer, både stationära och bärbara, som är utrustade med en digital media kortläsare. Digitala medier kort används ofta med bärbara elektroniska enheter som digitalkameror och mobiltelefoner. Du kan infoga ett digitalkort direkt i HP Pavilion utan användning av en separat kortläsare.

Instruktioner

1 Se till att din mediakort är kompatibla. HP Pavilion mediakortplatsen stöder SD, Compact Flash och XD-kort. SD är standard, men äldre enheter kan använda Compact Flash-kort eller XD-kort. Läsaren kan också hantera micro SD-kort, men detta kräver en adapter.

2 Sätt i mediekortet i mediekortläsaren. Mediekortläsaren är placerad på framsidan av HP Pavilion stationära datorer och på sidan av HP Pavilion bärbara datorer. En LED tänds när datorn känner igen mediekortet.

3 Öppna mappen mediakortet. Gå till "Den här datorn" och titta under "Enheter med flyttbara lagringsmedia." Dubbelklicka på mediekortet.

4 Överför media från mediekortet på din dator om du vill lagra media på datorns hårddisk. För att göra detta, helt enkelt dra filen till datorns skrivbord.

5 Lägg till media till mediakortet från datorn om du vill lägga till nya medier till kortet. För att göra detta, hitta en mediefil och dra den till ditt mediakort mapp.